Säilön parvekeyrttejä öljyyn. Äsken tekaisin tupaantuliaislahjaksi lähtevän thaibasilika-chiliöljyn tekeytymään. Seuraa sille tekevät rosmariini-persilja-öljy ja ehkä toinen thaibasilikaöljykin. Niitä voi sitten talven aikana käyttää ruuanlaitossa, marinadeissa, salaatinkastikkeina tai ihan vaan leipää dipaten niihin. Omnom. Joskus vielä uskaltaudun kokeilemaan sieniöljyä, tekeväthän ne tryffeliöljyäkin. Miksipä en kokeilisi vaikka mustatorvisieniöljyä tai tattiöljyä?
Parveke pitäisi myös siivota, mutta jos vasta sitten, kun olen joku kaunis päivä saanut ruukkujen mullat roudattua bioroskikseen. Lue: laiska akka. Mutta tiskattua sain kuitenkin. Pitää olla ylpeä pienistäkin saavutuksista. Minä kun mieluiten tekisin vain niitä hauskoja hommia. Niin kuin selaisin iltaruokintapaikan a la carte menua. Lounaaksi keittoa, että varmasti jaksaa iltasella natustaa kunnolla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti