tiistai 28. tammikuuta 2014

Kutistettu tuleva astmaatikko

Terveisiä kaupungin järjestämältä kuntokurssilta. Kävin polkemassa Mariassa rasituskokeen. Uutiset ovat vihollisilleni huonoja, en kuolekaan sepelvaltimotautiin. Itse asiassa siitä ei ole merkkiäkään, taidan juhlistaa tapahtumaa viikonloppuna ottamalla tyttönimellisen alkoholia, on nimittäin ollut aika vähissä lutraaminen viime aikoina. Sattuu vielä sopivasti veli olemaan tulossa kylille mopomessuaikeissa, seuraakin olisi tarjolla.

Sen sijaan hyviä uutisia vihollisilleni ovat, että minulla on ehkä rasitusastma. Meinasi nääs happi loppua, tuli hinku, vinku ja yskä rasittumisen loppuvaiheessa. En saanut siihen mitään kivaa, hmph. Sen seurantaa ja tutkimista pääsen kinuamaan työterveyshuollosta. Paljosta vetoa, sekään ei kuulu meillä tutkittaviin asioihin. Sen jälkeen on taas ryhdyttävä määkymään tutkimusta kunnalliselta puolelta. On tämä saat*nasta, en paremmin sano. Tarttis saada parempi työnantaja.

Kävi selville pari omituista asiaa, minun olisi pitänyt olla kokonaan rasittamatta itseäni nämä pari kuukautta. Ehkä oli parempi, etten tiennyt sitä, ei pelottanut niin paljon odottelu. ja eipähän tullut jätettyä kävelyä, koska sitä tahdon jatkaa. Minusta on kiva, kun kunto edes pikkuisen paranee. Toinen kummallinen juttu on, että olen kutistunut kolme senttiä. Tästä se vanhuus alkaa. Seuraavaksi kutistan aivoni.

Voin hyvin. Huhut ennenaikaisesta poismenostani ovat jälleen vääriä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve
"ottamalla tyttönimellisen alkoholia"
Aloin heti miettimään mahdollisia sukunimiä ja ensimmäiseksi tuli mieleen Fingerpori.
Muita vaihtoehtoja voisi olla ämpäri, tilkka,saavi,pullo, tynnyri,muki, pikari,järvi,....
Suomessa on niin mainioita sukunimiä.

t. Jarmo

-kummitus- kirjoitti...

Hyviä ehdokkaita ovat kaikki, mutta valitettavasti kyseessä on ihan perinteinen -nen-loppuinen sukunimi.

Eli jos olisin ollut Korhonen, määrä olisi Korhosellinen. Se taas tulee siitä, että kun kuulin joskus isäni "urotöistä" lajin suhteen, pitihän minun toistaa ne. Määrä on melkoinen, pystyn edelleen valvomattomissa olosuhteissa melkoisen lähelle sitä määrää, mutta aikaa se vie ja rahaa.

Seurauksena on erittäin vakava daagenefter. En suosittele itselleni kovin usein, tuskin tulee perjantainakaan ihan siihen yllyttyä, mutta jos edes vähän. Ihan vaan tapahtuneen kunniaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla ei ole mitään kommentoitavaa naurun seasta... Hyvä juttu, ettei ole angina pectoris tulossa.
T: Satuilija

-kummitus- kirjoitti...

Parempi, että naurattaa kuin että itkettäisi. :-D