maanantai 21. kesäkuuta 2010

Jos olisi enemmän aikaa

...kirjoittaisin jotain mukavasta viikonlopusta, tiaran pitämisen ihanuudesta, lämpimista hauskoista ihmisistä, äärihyvistä ruuista ja hilpeästä hiprakasta. Mutta kun ei ole aikaa, niin totean vain, että pieni krapula sunnuntaina on aina paikallaan, jos on ollut edellisenä päivänä kivaa. Mutta sipsejä ei kannata syödä edes pientä pussillista, silmänympärykset ovat taas niin sinkeällä, että pahaa tekee.

Mutta koska olin paha ihminen ja poissa toimistolta perjantain, nyt on äärikiire. Ihanaa ajatella, että tällä viikolla on vain 4 työpäivää ja sitten on ensimmäinen lomaviikko. Ihanaa myös ajatella, että pääsen viettämään elämäni ensimmäistä mökkijuhannusta, jos hyvin käy. Mulla kyllä vähän kuopii, kun nyt jo tekisi mieli alkaa ostoslistaa kirjoitella.

Ja koska kiire on, päätän raporttini täältä tähän. Voi voi, mitäs läksin?

Paitsi että yksi juttu on pakko mainita; näin äärikamalaa unta expuolisostani. Joku oli paljastanut hänelle osoitteeni ja hän ilmestyi ovelleni, tunkesi sisään ja ryhtyi rikkomaan kotiani. Kylläpä on tiukassa joku pelko...

3 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Olen tässä todennut viime aikoina peiliin katsoessani, että nelikymppisenä näköjään pienikin juhliminen paljastuu raa'alla tavalla. Esimerkiksi ne paikat, mitkä eivät ole turvoksissa, ovat hyvin altiita maan vetovoimalle. Jos ei josssain kiristä, siellä retkottaa.

Ja muutenkin... Miksi kivasta pitää väsyä niin paljon? Ei sitä ennen viikkoa toivuttu, nyt hyvä jos riittää!
Vaan väliäkö hällä, elämä (ja varsinkin kesä) on niin lyhyt, ettei sitä viitsi tuhlata moista murehtimalla :D

Yst. terv. Turvokki Roikkonen

P.S. Hyvää juhannusta näin hyvissä ajoin, kun en ehkä sitten muista toivotella.

-kummitus- kirjoitti...

Hei Turvokki, meillä taitaa olla sama etunimi. ;-D

Joo, näin se vaan taitaa olla, että toipumisaika pitenee. Ei kuitenkaan vielä niin paljon, että jättäisi menemättä. Menee sitten vaikka vähän roikkuvat paikat lepattaen. ;-D

Ja kiitos juhannustoivotuksista! Mittumaaria sinnekin!

-kummitus- kirjoitti...

Koska tänäänhän se oikea päivä on, kesän pisin. Katsokaa vaikka kalenterista...