torstai 10. kesäkuuta 2010

Räyh!

Nyt taas ärsyttää. Menin eilen Kappahliin, ajattelin, että jos halvennusmyynnistä olisin vaikka pari paitaa saanut kesäksi. Olihan siellä taas riepu poikineen, mutta todellakin aika riepujen näköisiäkin. Fine, kesällä riepuset saattavat hyvinkin ajaa asiansa, niinpä keräilin nipun matkaani sovituskoppiin.

Voitteko kuvitella, kymmenestä kokeilemastani yläosasta yksi oli sellainen, että sen olisi voinut ottaa mukaan, mutta kun se oli ohutta trikoota, musta ja pitkähihainen, ei se juuri ollut etsimäni kesävaate, ei etenkään sillä hinnalla. Ns normaali-ihmisten vaatteissa oli toinen, jossa oli jopa ideaa, kiva ristikkonauhoitus olkapäistä hihaan, mutta valitettavasti alaosan pilasi sellainen maggararesori, joka ei sopinut alaslaskettuna eikä vyötärölle nostettuna. Isojen tätien vaatteissa kun näin saman ristikkonauhoituksen kiljaisin melkein ilosta, mutta perkele, paita oli pilattu: ristikon alle oli tungettu kangas ja hintaa nostettu kympillä. Voi perserekki, enhän mie sellaista ollut vailla!

Eikä ollut luottokaupassa mitään hauskoja housujakaan, mie en sellaisia puolipohkeeseen katkaistuja huoli. Ei näin hyvinkehittyneillä pohkeilla. Shortsit ovat sitten erikseen, mutta housuissa pitää olla lahkeet, ja riittävän pitkät. Mikä siinä on, että suuriluisten naisten vaatteet ovat aina ankean tummia tai sitten riippuvia säkkejä? Miksei heillekin voisi tehdä istuvia vaatteita? Itse kun keikun nyt juuri ja juuri rajalla, saanko normikokoisia vaatteita, niin löydän joskus vahingossa jopa jotain istuvaa, mutta saisivat suunnittelijanplantut katsoa jotain Livin tyyliohjelmia, missä puetaan elämäänauttineita naisihmisiä, niissä aina korostetaan ISTUVUUTTA! Säkki lihottaa entisestään.

Kävelin kaupasta ulos ostamatta mitään. Parempi ehkä niin näin pari vkoa ennen palkkapäivää, kun tilillä ei kummoisesti katetta enää ole, mutta kun olisin vaikka jonkun piristävän paidan tahtonut. Pöh. Pitää käydä joskus palkkapäivän jälkeen tutkimassa muita kauppoja sillä silmällä. Menen pettämään kanta-asiakaskorttiani...

Ostin sitten vadelmia ja mustikoita lohdutukseksi. Nyt kun niitä taas on, minähän syön luonnon vitamiineja mielelläni. Niihin olen päättänyt rahojeni riittävän aina.

7 kommenttia:

Maija Mehiläinen kirjoitti...

Ko kaupan valikoima on muuten muuttunut viimeisen vuoden tai parin aikana sellaiseksi etten itsekään sieltä löydä enää vaatteita.. Hyvin harmillista, etenkin kun kyseinen ketju on aikaisemmin ollut myös minun luottokauppa : ( Ei voi mitään, kävelen nykyään suoraan Haloselle.

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan täysillä!! Kaupoissa ei ole tällä hetkellä housuja, vain capreja ja legginsejä. Minäkin keikun normaalin ja ison rajoilla, ei tahdo löytyä päällepuettavaa kummastakaan. Samaa olen ihmetellyt, miksi hiivatissa ne great girls -vaatteet ovat aina saakelin säkkejä, joissa vaan näyttää vielä isommalta ja siltä, että on kokonaan luovuttanut itsensä ja ulkonäkönsä suhteen? Puuttuu vain, että säkkivaatteiden oheen olisi accessories-osastolla tarjolla tuhkapusseja.

t. sanna

-kummitus- kirjoitti...

Maija, sinäkin! Mie olen kanssa alkanut pikkuisen luuhailla Halosella.

Sanna, eikö olekin ärsyttävää? Tuo tuhkapussi on erinomainen idea Kappahlille. Laitatko sie vai laitanko mie ehdotuksen menemään? ;-DDD Saadaan vielä lahjakortti sieltä...

Puhuri kirjoitti...

Komppaan myös. Ja sitten kun on vielä tämä henkilökohtainen ongelma, että olen lyhyt mutta paksu. Kun tuntuu vähän siltä, että kaikkien lyhyiden ihmisten oletetaan olevan tikku-laihoja.
Tiistaina kävin vähän kaupoissa pyörimässä. Lamaannuin ja uuvuin sanattomaksi, vaikka ensin ajattelin aiheesta blogata. Paksuus on tietty oma vikani, ripottelenkin nyt jo tässä vähän tuhkaa päälleni.

Ostin sitten karsean värisen maton kylppäriin epätoivoissani.

-kummitus- kirjoitti...

On se hassua, minäkin kompensoin tänään riehumalla henkkamaukan home-linjaston alennusmyynnissä, kun en kerta sitten muita riepuja saanut. Tilasin kasan fuksianpunaisia asioita ja wc-maton, joka oli turkoosi. Värikausi menossa ilmiselvästi.

Puhuri kirjoitti...

Turkoosi matto nyt minullakin, sellainen ärjy-turkoosi. Ihan hyvä väri, mutta jotenkin ei istu ympäristöönsä :D

-kummitus- kirjoitti...

Hanki lisää jotain turkoosia, kyllä se sinne uppoaa!