torstai 1. huhtikuuta 2010

Keväälle

Lomalaisella on lomalaisen kiireet. Ulkona pukkaa kevättä. Parveke on edelleen pesemättä, mutta pari juttua sitäkin varten tuli taas hankittua. Ja paljon muuta siinä sivussa.

Ennen kuin ryhdyn valmistamaan kanaraasun paloja illalliseksi saunavieraalle, esittelen kenkäni kannat. Ai miksi? No hyvänen aika, katsokaa, niin varmaan arvaatte, miksi ne sieltä kaupasta mukaan lähtivät.
Seuraavassa kuvassa ovat ne kahdenkympin sandaalit, jotka tulivat bonustehtävänä.

Ja alla kudzu. Sieltä se elämä pikkuhiljaa hiipii, vaikkei kuvasta se niin selvästi käykään ilmi kuin livenä. Mie hiivin livenä saunan pesuun, että voin laittaa sen sitten lämpenemään.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät!
- Kiona

-kummitus- kirjoitti...

Jeps, ja ajattele, erosta on vain 2 ½ vuotta. Talous on himppasen paremmassa kunnossa kuin silloin, vaikka edelleen velkaa maksankin. Mutta eipähän tule uutta ja jää vähän (PALJON) mullekin...

Anonyymi kirjoitti...

http://writersforensicsblog.wordpress.com/2009/09/26/kudzu-to-your-health/

-kummitus- kirjoitti...

Eläpä muuta viserrä, kasvi on sekä kiusa että sillä saattaa olla kovinkin hyviä lääketieteellisiä vaikutuksaia. Minulla ei kuitenkaan ole tarkoitus nauttia sitä sisäisesti, eikä karkuuttaa luontoon. Ilmastomuutos tosin ei ole vielä niin pitkällä, että kasvi jaksaisi kestää Suomen talvea ulkona.

Millan kirjoitti...

Voi huisi, mitkä kengät. Älä yhtään ihmettele, jos ihmiset ympärilläsi alkavat kumarrella syvään. Ne vaan tahtovat nähdä nuo lähempää.

Kudzukin on jännä. Vähän pelottava tuommoisena mänkiäisen näköisenä rankana :)

-kummitus- kirjoitti...

Katsotaan nyt, millainen mönkijä siitä vielä tulee.

Enkä ihmettele, jos kenkiin kiinnostuu huomiota. Toisaalta silloin kun ne ovat jalassa, ei kantaa ehkä huomaa noin selvästi.