torstai 8. huhtikuuta 2010

Uusi ohjelma

Koneeseeni asentui Office 2007. Kesti 45 minuuttia, heikko kapasiteetti siis, vaikka vasta pari vuotta sitten sain uuden. Office 2007 on uusi juttu minulle, vaikka varmaan kaikilla muilla on ollut jo sata vuotta. Olen käyttänyt aamua itsestäänselvyyksien etsimiseen, alkaen jopa niin yksinkertaisesta asiasta kuin mistä löydän vanhat dokumenttini. Ja missä on printtauskuvake? Ja tallenna nimellä? Powerpointiin en ole edes vielä uskaltautunut. Todennäköisesti sitten viimeistään alkavat perkeleet lennellä. Tai tietokone.

Kieltämättä olen vähän muutosvastarintainen persoona, vaikka mielelläni suostun kaikenlaisiin uusiin juttuihin. Sitten saan omasta mielestäni jurnottaa ja arvostella, kun olen kerta kokeillut. Valitettavasti kovin harvoin pääsee takaisin lähtötilanteeseen. Joskus toivoo, että omaan persoonallisuuteenkin saisi jotain päivityksiä ja vaihtoehtoja. Varmasti kätisisin niidenkin päälle, mutta olisi vähän toivoa paremmasta.

Työympäristö näyttää nyt vähän oudolta, mutta on tässä yksi hyvä puoli. Päiväkotimme tarjoaa taas uutta viihdettä meille. Nyt menen aamupalalle, että jaksan leikkia uusilla leluilla vanhojen tuttujen kavereiden kanssa. Ja samalla ajan pari päivitystä lisää, kun näyttävät tuolla alakerrassa keltaisen huutomerkin takana lurkkivan.

Ei kommentteja: