tiistai 20. huhtikuuta 2010

Kotihommeleista, kirjoista ja vähän elämänlaadusta

Tänään töiden jälkeen pitää poiketa postissa, veikkauksen myyntipisteessä ja alkossa. Postista haen uuden matkalaukun ja kabiinin mukana menevän olkalaukun (suhteellisen edukas investointi tulevaisuutta varten, punaiset!), Veikkaukselle pitää uusia pitkäaikainen rahahakemus ja Alkosta pitäisi hakea täydennystä, jägermeisteriä, edukkaampi punaviini ja ehkä jouluvappujuhannusta varten joku kuplajuomapullo.

Vappu on osoittautumassa vähän hankalahkoksi rastiksi, ottoveli on tulossa jossain vaiheessa käymään ja pikkuveli taas kutsui kylään. Minä oikeastaan tahtoisin kutsua vaikka muutaman ystävän taas luokseni kyläilemään. Saattaa olla, että tuossa on jo vähän liikaa liikkuvia osia, mutta onhan sinne vielä pari viikkoa aikaa, turha vielä repiä pelipöksyjään etokinkerin takia. Valkolakkiahan mie en päähäni tunge, enkä Ullanlinnanmäelle mene edes raudoissa. Marssille saattaisin mennä, mutta enhän mie toivon mukaan ole hereillä vielä siinä vaiheessa lauantaiaamuna. Sen sijaan kostea brunssi joskus puolen päivän aikaan voisi olla ihan vinkeä vaihtoehto.

Viime yönä vedin taas 8 h sikeitä. Ilmeisesti unettomuuteni on ainakin toistaiseksi väistymässä ainakin kotioloissa. Vieraissa paikoissa en osaa nukkua edelleenkään, se saattaa vielä jossain vaiheessa rajoittaa matkusteluani. (Niin kuin tässä nyt vara minnekään olisi lähteä, tai että olisin muka jonnekin menossa.)

Unien lisäksi myös lukukyky on palautumassa. Olen melkein jo uusiolukenut Will Fergusonin Onni™ -kirjan sekä Ozzyn elämänkerran. Seuraavaksi luvassa Neil Gaimania pari pokkarillista. Olen ilmiselvästi jotenkin paranemassa lopustakin tuskasta ja ahdistuksesta, sanotaanko, että ei todellakaan junan alle meno voisi vähempää kiinnostaa! Jippii!

3 kommenttia:

zenonah kirjoitti...

Luen juuri Neil Gaimanin Fragile Things'iä :D

Mymskä kirjoitti...

Onhan se oikeastaan paljon hauskempaa hypätä junan kyytiin kuin sen alle...

-kummitus- kirjoitti...

Etkä kyllä, Zen, paljasta mitään!

Mymskä, tätä tällaista onnistumisjuttua taitaa olla vähän liikkeellä.