torstai 13. toukokuuta 2010

These days I´ve been mostly eating yoghurt*

Olen löytänyt uuden herkkujäätelön. Tai itse asiassa se ensimmäisen kerran työnnettiin minulle käteen tuotenäytteen omaisesti rautatieasemalla, kun olin matkalla yhteen työtilaisuuteen. Ihastuin kerralla, Pingviini Frutti-Laku-tuuttiin. Mikä herkullinen yhdistelmä, kaikki ne maut, joista pidän: lakritsa, suklaa ja päärynä! Omnomnom. Jos nyt jotain pitää haukkua, niin on vähän turhan iso herkku joka päivä vedeltäväksi.

Mut hei, mut hei kaverit, minäpä korvasin sillä äsken aamupalan. Ärsytti heti aamusta, kun koivu hyökkää kimppuun, en näe, kuule, haista, maista mitään. Paitsi herkkujäätelön ja kahvin samalla kun tihrustin rähmäuniaamusilmilläni Sherlock Holmesia. Jakso oli aika jänskä, siinä oli yllättävän paljon väkivaltaa tällä kertaa, mutta loppujen lopuksi paha jälleen sai palkkansa, rikkihappoa nimittäin.

Tänään voisi olla hyvä siivouspäivä, huomisesta tulee hieno Iikkea-päivä ja ylihuomisesta erinomainen tupaantuliaispäivä. Siitä se lähtee. En anna allergian häiritä enempää (lue: antihistamiini ryhtyi vaikuttamaan).

* Otsikkolainasta kiitos lempiohjelmani Fast shown Jessen dieetille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jopa minulle ko. jäätelö oli liian iso. Uutuusjäätelöistä Marianne-tuutti on vielä maistamatta.
Mahtavaa, kun lämpimät ilmat. Ja ihanaa, kun on mökki, missä viettää ihania ilmoja.
T: Satuilija

-kummitus- kirjoitti...

Sillä lailla! Kiva, että on mökki! Jee! Kotikin on kiva. ;-D