keskiviikko 25. elokuuta 2010

Avointa toimistoa päin

Latasin koneelleni eilen Open Officen. Sehän on ihan äärimmäisen toimiva peli! Ja etenkin ilmainen! Hieno juttu, olen edelleen kiitollinen anonyymille, joka sitä ehdotti kommenttilaatikossani.

Muuten olen käyttänyt aikaani lukemiseen, kun kerta sain siitä kiinni. Olisi varmaan pitänyt siivota, kun ottoveli käy yön yli nukkumassa tänään, ennen kuin taas suuntaa matkansa kaukomaille, mutta en jaksanut. En jaksanut tehdä ruokaakaan, söin vain salaatin. Salaatti kyllä kieltämättä oli pitkästä aikaa maistuvaa. Etenkin kun käyttää lorauksen kurpitsansiemenöljyä kastikkeena. Omnom.

Isot pomot panikoivat tuloksen kanssa Ameriikassa. Paniikki leviää myös tytäryhtiöihin. Mitä se sellainen kakan valuminen alas päin oikein olikaan? Välillä haaveilen siitä päivästä, kun jään pois työelämästä, tahtoisin sanoa muutaman vähemmän kauniin sanan painavasti. Mutta kaukana on se päivä, vielä lähes 19 vuotta yleiseen eläkeikään, varhaiseläkkeelle ei minun tuloillani ole mitään asiaa. Todennäköisesti joudun hankkimaan jonkun osa-aikahommelin senkin jälkeen.

Parempi siis pysyä kunnossa ja syödä salaattia useammin.

2 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Älä syö salaattia, äläkä pysyttele kunnossa. Voit päästä (työkyvyttömyys)eläkkelle pikemmin kuin uskotkaan. Pääsee siitä työn ikeestä.

Oli kyllä niin hyvä vitsi, että melkein itkettää.

Mutta Open Office on hyvä. Ainakin minun tarpeisiini just sopiva. Minäkään en viitsinyt sitä toista officea ostaa, kun oli niin törkeän hintainen. Edellisen koneen yhteydessä sain halvalla sen paketin, mutta tähän ei kuulunut.

-kummitus- kirjoitti...

Auuuhh, Mymskä! :-D Elä nyt, kun mie just yritän motivoida itseäni liikkumaan, syömään terveellisesti ja elämään pitkään. Mene tiedä mitä tästäkin sitten tulee.