sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kirottu hajuaisti

Minulla on aika tarkka nenä. Nyt se haistaa jo savua. Taitaa tulla rajan takaa savupöllähdyksiä. Toivottavasti ei tämän pahemmaksi muutu.

Haistan myös itseni. Olen nimittäin kauppareissua lukuunottamatta maannut, lukenut, juonut alkoholittomia juomia ja syönyt. Lukeminen onkin tosi kivaa! Miten mie sen olen voinut unohtaa näinkin pitkäksi aikaa? (Juu juu, ei se unohtamisesta ollut kiinni, ei vaan pystynyt masennukseltaan keskittymään. Nyt ei masenna siis! Hipheihuraa siitäkin!)

Jos säätila yhtään viilenee, lähden ensi viikolla tutkimaan huonekaluliikkeitä. Tarvitsen olohuoneen maton edukkaasti. Mielellään sellaisen allergiapaperinarumaton, ottoveli meinasi nimittäin saada taas hinkuvinkukohtauksen nykyisen sinisen karvapörrini kanssa, sitä vaan ei saa niin puhtaaksi pölystä.

Tahtoisin tehdä suuren kattilallisen kasvissosekeittoa. Ehkäpä teenkin. Mikään kun ei ole kuin itsestäni kiinni. Ihmeellisen ihanaa!

3 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Lukemisen kivuuden taitaa voittaa vain siihen tarvittavan keskittymiskyvyn palautuminen! Minä luulin menettäneeni sen kokonaan, mutta toisin näyttäisi olevan. Ilmeisesti syypää ei ollutkaan tietty kirjainyhdistelmä vaan masennus. Ja sen selättäminenkin on siellä kivojen juttujen kärkipäässä.

Lazur kirjoitti...

Täällä nelisenkymmentä kilsaa idempänä savun paitsi näkee ja haistaa, myös tuntee keuhkopilleissään, vaikkei edes (tietääkseen) ole astmaatikko.

Ennen muinoin minullakin meni kirja päivässä ja kaksi parhaassa, mutta sitten tuli toi elämä. Keskittymiskyky oli adhd-päästäisen luokkaa. Edes aikakauslehteä ei oikein kyennyt lukemaan. Tänä kesänä hotkaisin kolmen viikon loman aikana kuusi kirjaa. Tästä se taas lähtee.

-kummitus- kirjoitti...

Mymskä, mie olen kovin onnellinen siitä, etten jäänytkään masentuneeksi, vaikka sitäkin tulin pelänneeksi. Elämä on aika mukava asia kaikenkaikkiaan!

Lazur, otan osaa! Jouduin jo turvautumaan antihistamiineihin ja silmätippoihin, kun meinasin repiä silmät päästäni. Savu siis voi käydä myös silmiin, ei vain keuhkoihin.

Onnittelen kirjasuorituksen johdosta! Mie jos kuka tiedän, miten ihanaa on oppia uudelleen lukemaan. Adhd-päästäinen... :-DDD Äärimmäisen hieno termi!