lauantai 21. elokuuta 2010

Pieniä voittoja

Sain työpäivän läpi kunnialla. Keksin jopa pari hyvää juttua tulevaisuutta varten. Voitto!

Jaksoin mennä Pasilaan hakemaan ex-puolisoltani ystävieni pelastamat kirjeet ja päiväkirjat. Voitto! Paitsi että olisi kiva ollut nähdä ihan pitkän kaavan mukaan. Kiitos sinne ihanille ihmisille!

Vaikka inhosin ajatusta soittaa Welhon asiakaspalveluun, tein sen heti kotiin saavuttuani. Siellä tosi kiva asiakaspalvelijapoika neuvoi minua ihan kädestä pitäen, järkkäsi mulle samaan hintaan kymppimegaisen yhteyden ja antoi vielä houkuttelevan tarjouksen langattomasta yhteydestä. Voitto! Nyt toimivat myös tietoturva ja palomuuri!

Laitoin tofun marinadiin. Voitto! Vielä kun tänään saan paistettua ne ja upotettua kastikkeeseen, tehtyä juuresmuusin ja rakenneltua Rocky Road jälkiruuan, voin loppuillasta vain nautiskella ystävien kanssa raputirallaa-pöydässä. Voitto!

Menin unille yhdeksän aikaan lueskelusession päälle ja heräsin vasta äsken. Kymmenen tuntia unta! Voitto voitto voitto! Jackpot! Hirmu hyvä perjantai! Ihan parhautta!

4 kommenttia:

ville kirjoitti...

welho on kyllä kiva.
meiän modeemi ku meni särki niin vein sen welho storeen ja sain uuden ja paremman ja sitte ne vaihto mun kymppimegasen liittymän SATAKYMPPImegaseks, ku se on kuulemma saman hintanen... omituista ettei sulle heti annettu 110mt, jos ne kerran samaan hintaan menee, hmmmmm ;|

Puhuri kirjoitti...

Joskus pahimpaan varautuminen kannattaa, tuleekin voitto!
(nimimerkillä: aina varautumassa)

Celia kirjoitti...

Hieno päivä ja paras päivän päätös.

Hyväkin tuntuu paremmalta levollisten yöunien jälkeen. Parasta mielestäni oli se, että sait vihdoinkin kirjeesi ja päiväkirjasi takaisin. :)

-kummitus- kirjoitti...

Ville, jos he minua koukuttavat pikkuhiljaa... :-D

Puhuri, varautuminen ei ole pahasta!

Celia, oli tosi hieno, vaikkakin raskas päivä.