torstai 26. elokuuta 2010

Ei näin

Aivastelen, niiskuttelen ja kuuntelen jytinää otsalohkon takana. Kappas, tänäänhän onkin torstai, se on mukava ryhtyä kropan virittelemään ensimmäistä syysflunssaa viikonlopuksi. Ja minä kun ajattelin sienestämistä. Justiinsa.

Tein ihanan linssi-parsakaali-soijarouhepadan eilen, kun ottoveli saapui yökylään. Joka kerta suorastaan ihmettelen, miten maistuvaa evästä siitä saakaan aikaan, kun vain uskaltaa käyttää mausteita! Lisukkeeksi tein bulguria, jonka maustoin sitruunamehutilkalla, persiljalla, mintulla ja silputuilla tomaateilla. Sitähän mie en itse enää kovin paljon lautaselleni ottanut, yritän elellä mahdollisimman vähillä hiilihydraateilla. Aamusämpylää on vain kovin vaikea jättää pois... Voi minua.

550n aasialainen bussikuski oli saanut korvakuulokkeellisen musiikkivehkeen. Olinkin jo valmis repimään herra Tsingis Khanilta pään irti, kun taas tällä viikolla muutamana aamuna olen joutunut kuuntelemaan ”vienojen” aasialaisnaisten ja miesten ujellusta. Vielä kamalampaa kuin Lauri T*hkä ja Jari S*llanpää yhdessä. Iskelmämusiikki ja minä sovellumme toisillemme vain karaokebaarissa.

2 kommenttia:

Strangefruit kirjoitti...

Mee pois, lentsutauti! Anna ihmisen sienestää rauhassa! Äläkä tuu meillekään!

-kummitus- kirjoitti...

Hear hear! Sniisk!