perjantai 15. helmikuuta 2013

Vera ja minä olemme ystäviä

Katsoin juuri viimeisen jakson Vera Stanhope-sarjaa Yle Areenasta. Miksi aina kaikki kiva lopetetaan tai jää tauolle? Lisäksi olen juonut ison lasillisen punaviiniä ja syönyt pinaattipizzaa. Olen aivan poikki. Kädet, reidet, pohkeet, ristiselkä. Aivot!!! Vääränlainen ergonomia, enkä vielä tiedä, mitä pitää tehdä, että saan oikeanlaisia työvälineitä. Vai itsekö se pitää vääntää välineet kohdalleen? Seisomaan en valitettavasti taida päästä. Hmph. Tervetuloa vanhuudenvaivat, veritulppa ja rappeumat.

Kiva päivä! Raskas päivä. Pieniä salaisuuksia alkaa paljastua, itse pidän itseni mukaäänekkäänä, mutta en paljastanut mitään, enkä aio siihen jatkossakaan sortua. Yksi herroista puhuu tisseilleni. Voihan se olla, että ne ovat niin lumoavat tai sitten hän vain on turhan lyhkäinen. Mistähän se muuten johtuu, etten kertaakaan huomaa naisten tuijottavan tissejäni? Kai naisetkin sitä tekevät? Tekeväthän? Tai ehkä tissini eivät ole naisten makuun. Tai ehkä en reagoi naisten tissituijotuksia, koska olen typerä hetero. Miestissit eivät ole kivoja, mutta jos minulla olisi vanheneva mies rinnallain, varmaan siihenkin tottuisin. Kunhan vaan olisi se mies - mutta ei samassa osoitteessa!

Jo on kumma, jos ei ala googellus tässä blogissa lisääntyä, kun on mammaalirauhaset noin monta kertaa mainittu. (Joo, hysteriaa, mutta menen maanantaina sinne uudelleen ja pysyn siellä, jos vain pitävät. Kivaa!)

Apua! Unohtui hirmu tärkeä kysymys. Osaako nainen, joka ei koskaan eläissään ole vaihtanut kiuaskiviä eikä edes nähnyt, miten se tapahtuu, hankkia oikeanlaiset kiuaskivet ja latoa ne sähkökiukaaseen, jossa tällä hetkellä on ihanan jumalainen pehmeä höykä? Vai annanko loppujenkin karista pois? Onko kiuaskivet kalliita? Onko niissä eroja? Millaisia? Mistä minä tiedän, mitkä ovat oikeat? Pitäisikö minulla olla joku mies sitä varten? Tuleeko miesten latomista kivista parempi hönkä kuin naisten latomista? Pärjäänkö, jos vedän anatoomisia stereoita kuurina? Mistä saa anatoomisia stereoita nykyään, kun urheilijatkaan eivät käytä? (Haaahhhaahhhaaahhhh... Oon muuten melkoinen huumoriveikko.)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vera Stanhope on just niin paras! Kerrankin äksy herkkis on sankaritar.

Nuohooja tuijotti tänään mun tissejä.

-kummitus- kirjoitti...

Ooh, oikein nuohooja. Mulla oli vaan joku pomo.

Veera on niin ihana, että elän siinä kintaalla, että vaihdan etunimeni Veeraksi. Living on the edge...

Kionaya kirjoitti...

Kiuaskivet on helppo vaihtaa. Jos oikein muistan, ne täytyy ensin pestä ja sitten asetella sopivasti, ei liian tiukkaan eikä liian löyhään.
Kyllä ne kiuaskivikaupassakin neuvovat.

Nollavaimo kirjoitti...

Lähetän sulle yhden ekspertin hommiin. Sillä kyllä menee säätämiseksi, joten varaudu pitkäpiimäiseen toimintaan... Mut me voidaan sillä aikaa kalkattaa maailma taas raiteilleen ! ;)

Tiina kirjoitti...

Toisinaan huomaan toista ihmistä (naista) kuunnellessani silmieni siirtyneen epäsopivalle korkeudelle. Mutta kyse on yleensä kyllä siitä, että ajatuksissani katselen paidan rintamusta, jos siinä on joku leikkaus tai kuviointi, tai sen läpi erottuvaa rintaliivin reunaa tms. en niinkään niitä rintoja. Pahoin vaan pelkään, että joskus vastapuoli saattaa käsittää tilanteen hiukan väärin.

Anonyymi kirjoitti...

Uudet rinnat ovat aina mielenkiintoinen asia ja siksi niitä tuijotetaan. Sitten kun niistä on tuijotettu uutuuden viehätys pois niin ne käyvät entistä mielenkiintoisemmiksi ja niitä on pakko tuijottaa lisää. Addiktio on syntynyt.

Kauniista kaksosita kiuaskiviin; suosittelen ostamaan perinteisiä diabaaseja eikä niitä nykyajan ihmemöttejä, ne ovat perseestä. Diabaaseja löytyy ainakin 50mm ja 100mm halkaisijalla ja niitä tasaisena sekoituksena niin saat ne sopivan tiiviiksi, pienemmät kuitenkin lähemmäs vastuksia (jos kyseessä on sähkökiuas).
Pesu tietysti ensin niin kuin Kionaya sanoi (muuten ns. narskuu hampaat).

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos neuvoista ja ohjeista. Arvasin, että jos täällä suunsa avaa, niin kyllä asiantuntijaraati auttaa.

Nyt pitää vain löytää kyyti rautakauppaan.

Timo Lampi kirjoitti...

No nythän ei voi muuta ku vaatia ne tissit näytille. Eihän niistä muuten voi sanoa. ;D

-kummitus- kirjoitti...

Valitan, Timo, tarjolla ei ole kuvamateriaalia siitä(kään) ruumiinosasta.

Timo Lampi kirjoitti...

No voi harmi. Mut ihan oikeesti, kattoohan ne ukot niitä tissejä, mut kyl tarttis itte puhuessaa kattoo vastapuolta silmii...