tiistai 10. syyskuuta 2013

Hyväntekeväisyyttä - muka

Kuuntelin uutisia, siellä kerrottiin, että keskivertosuomalainen (mikä se on?) käyttää 300 euroa vuodessa rahapeleihin. Nopean laskutoimituksen mukaan itse käytän lottoon ja jokeriin eur 150 vuodessa (kestolotto ja jokeri á 30/ 10 vkoa x 5 = 150 juroa, ja rapiat). Hyvään tarkoitukseenhan ne rahani menevät, kulttuuriin, nuorisotyöhön ja voi yök, urheiluun. Sen lisäksi minulla on pari eläinviritystä ja muutama ihmisviritys, joihin tunkaisen rahaa, kun sitä on tarjolla. Minä teen hyväntekeväisyyttä enemmän kuin Suomen valtio ainakin tänä vuonna, kun tulot eivät kovin korkealle pääse. Ensi vuonna varmaan pitää lisätä summia. Minun kehitysaputukeni tosin jää Suomeen, varmaan olisi tarvetta tarkistaa suuntaa. Mutta kun tuo Veikkaus on niin houkutteleva, siinä on se promillen voittomahdollisuus.

Alan kallistua sille kannalle, että tätä raapustelua ei enää kauan jatku. Ainahan minä voin ystäville laittaa viikkoraportin, jossa kerron vielä vähän tarkemmin ja oikeilla nimillä tapahtumista. Siinä samalla tulee pidettyä yhteyttä ystäviinsä. Olen minä sitäkin miettinyt, että mahtuisi kai sinne joku tuntematonkin, jos sattuu kiinnostamaan, mutta se nyt vaan on ajatus. Tuskin kukaan niin kiinnostunut tästä paskasta kuitenkaan on. Ystäväraasut eivät saa mahdollisuutta valita, varmaan saavat päivityksen pyytämättäkin.

Mutta vielä ei ole se hetki. Minä mietin edelleen.

12 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

No höh!

Sanon lopettamiskaavailuillesi ;-(

Nollavaimo kirjoitti...

HÖH !! Etkä !!

-kummitus- kirjoitti...

Nohnoh, mummot. ;-D Eiköhän tämä ensin tutki, hutki ja tuumaile. Kerrankin minä mietin jotain, ennen kuin ratkaisen. (Sitä on vihdoin ja viimein ollut liikkeellä muutenkin.)

- S - kirjoitti...

Ei saa uhkailla tolla tavalla.
Eiköhän meidän valtaosan elämä ole ihan "normaalia paskaa", mutta huu keers!
Mä ainakin tykkään lukea sellaista ja aina niistä löytyy se kultahippukin.

Että höpönlöpön moisille aatoksille! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Et kyllä lopeta! Muistan vieläkin sen ensimmäisen lukemani juttusi jossa käytit varsin hmm... värikästä kieltä asuinalueen pikku lapsosista ja toisinaan se putkahtaa mieleen sillä seurauksella että alan ilman näkyvää syytä hytkymään. Tästä seurauksena se, että paikalla oleva naisväestö kiskaisee ensin lapset helmoihinsa ja sitten miesväestö eukkonsa pesuineen selkänsä taakse, julmasti hampaitaan näytellen.

Lyhyemmin sanottuna julkinen ja yleisesti tiedossa oleva hullun statukseni vahvistetaan ja pahentuneesta tilastani varoittavat kiertokirjeet lähtevät liikkeelle.

Tästä syystä - että saan hytkyä edelleen - vaadin teikäläistä jatkamaan näitä värikkäitä postauksia.

Tiina kirjoitti...

Mietin vaan, pitkään ja hartaasti. Tooooosi pitkään.

Lissu kirjoitti...

Höpöhöpö. Mikä ihmeen onnellisten loppujen vietti siellä nyt on? Mitään lopeta!

Minä ainakin ilolla luen näitä kuulumisia ja ajatuksia :) Välillä surettaa, välillä ilottaa.

Paljon turhempaa (ja täysin tuntemusköyhää) roskaa tulee joka tuutista. Julkkisten jutut eivät jaksa innostaa edes lukemaan.

enkunalma kirjoitti...

Heissan, taalla kanssa ollaan ihmeissaan etta miks lopettaisit, tama on ihan tarkea blogi mulle vaikka en kommentoikaan (tekeeko se musta sellasen Peeping Tom, en ole varma).

Anonyymi kirjoitti...

Et lopeta! Ainoa blogi, jota olen jaksanut seurata vuosikaudet!

-kissa-

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan muita kommentoijia! Täällä on oikeaa elämää eikä kiiltokuvia. Sitäpaitsi parittomana ja lapsettomana keski-ikäisenä koen vertaistukihetkiä blogiasi lukiessani.

t. sanna

-kummitus- kirjoitti...

Eipäs nyt kiihdytä täällä. :-D Näitä suuriä yksinpuheluja saattaa olla vielä muutama luvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan sama, kunhan vaan pysyn listoillasi.
T: Satuilija