keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Allegria, algeria, allergia

Ensin en uskonut, kun yksi työkaveri ehdotti, että sitä se olisi. Eihän nyt vielä kuki mikään. Mutta sitten samainen täti kertoi lapsensa oirehtineen jo parisen viikkoa. Niinpä minäkin ajattelin kokeilla.

Ja totta se on, allergiakauteni on alkanut. Otin aamulla antihistamiinin, ja kappas, nenä aukeni, silmät eivät kutise ja punoita. Voi riemu! Ja kaikki vain yhdellä pillerillä! Ilmeisesti jostain eteläisestä Euroopasta kulkeutuu siitepölyä tänne muuten niin kylmään pohjoiseen. Hyvä hyvä! Tänään onkin sitten asiaa apteekkiin, pitää saada myös silmätippoja.

Apteekin lisäksi aion kenkäkauppaan. Se voi käydä kalliiksi, jos jotain löytyy. Epäilen vahvasti löytyvän, kun kerrankin olen ajoissa liikkeellä. Haaveilin asiasta jo eilen, mutta ajattelin nukkua yön yli, harkita. Mikä kyllä on kovin epäkummitusmaista toimintaa, yleensä teen jotkut asiat aika impulsiivisesti. Niin kuin esimerkiksi hain uuden aso-numeron – ihan vain varalta, jos joskus tahdon vaikka muuttaa.

Sitä en kuitenkaan tee aivan heti. Ensin maksan nykyisen pois, siihen menee edelleen joku 7 vuotta. Sitten pitääkin varmaan ryhtyä etsimään sellaista vanhus/mummoasuntoa...

2 kommenttia:

zenonah kirjoitti...

No se selittää munkin nenäni.

-kummitus- kirjoitti...

Ai sielläkin? En siis ole ainoa.