sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Puuha-Pirkko

Huomaa, että kevät on tulossa. Teetättää kovasti touhua meikäläisellä.

Eilen kyllästyin katselemaan kukkasiani ikkunan karmilla. Kun sinne rautakauppaan kerta menin, niin tein väliaikaisratkaisuksi kukkalaudan. Voi olla, että se jää paikalleen vielä senkin jälkeen, kun saan veljeltäni hänen lupaamansa kukkapöydän, vaikkei siinä kyllä mitään painavia kasveja pidetä. Kukkalaudassa kannattimet ovat sellaiset Sarviksen kokoonruuvattavat ja lautana Sovellan teräshylly nurin päin. Sitten vielä varmistukseksi kiepautin ohutta rautalankaa kannattimen päästä toiseen, ettei hylly pääse keikahtamaan pois paikaltaan. Vasemmalla nurkassa on häpeävä itsemurhan yrittäjä, ei voi oikein hyvin edelleenkään, raasu-kultaköynnös.


Porailuja en ole vielä aikaansaanut, pelottaa keikkuminen pöydän päällä itsekseen, pitänee odottaa, että joku tulee kylään, niin voi ainakin soittaa apua, jos rojahdan poran päälle tai jotain muuta eksootillista. Sen sijaan sain rautakaupasta viemärirakeita, ph 14, luulisi paskan irtoavan putkista! Porailun ja putkiston avaamisen sijasta tein retroruokaa; lehtitaikinaan käärittyä kinkkusuikaletta, rucolaa ja juustoa. Syntisen hyviä! Piti panna loput pakkaseen, ettei tule syötyä kaikkea... (Myös kuvattu yksilö on ollut pakastimessa, unohdin ottaa kuvat tuoreena.)

Tänään ryhdyn kasvattamaan kevättä. Rautakaupasta löytyi myös harja parvekkeen pesuun, odottakoon kakkaseinä, kunhan ilma lämpenee, niin saa kyytiä!


Hyvät hyssykät, kännykän kamera on hyvä! Kuvista tulee todella hyviä! Outoa touhua, kehitys nimittäin.

Ei kommentteja: