maanantai 12. heinäkuuta 2010

Feeling hot hot hot

Aika eksootillinen ilma, ihan kun olisi jossain ulkomailla. Oikeastaan ihan mukava tulla aamulla suhteellisen viileässä ilmassa toimistolle, viettää päivä ilmastoidussa toimistossa ja sitten päästä kotiin kaikkein kuumimman ajan jälkeen. Onneksi ei myöskään tarvitse tehdä mitään pakollista rehkimistä ja onneksi kotini on siedettävän lämpöinen. Viime yö oli ensimmäinen todella lämmin yö, kun lakanakin alkoi olla tarpeeton.

Viikonloppu meni siivillä ystävän kanssa kotiolossa rymytessä. Vähän ruokaa, vähän juomaa, kaikenlaista maailmanparannusta ja jopa pieni retki merenrantaankin. Mikäs siinä ollessa. Saunaa tuli lämmiteltyä ja viileä suihku käy melkein uimisesta.

Töissä verkko oli alhaalla pari ensimmäistä tuntia. Nyt on sitten hävytön kiire, kun olivat pirkunat laittaneet useampiakin pikapyyntöjä jo tälle päivälle. Esihenkilö puolestaan oli ilmoittanut minut pääkäyttäjäksi johonkin ilmeelliseen sisäiseen naamakirjan tapaiseen järjestelmään, josta en vielä ymmärrä mitään. Koulutusta on onneksi luvassa, mutta vähän ahdistaa, kun pää on helteestä pehmeänä.

Mut ei se mitään. Ingenting gör någonting. Ajatuskaan ei kulje.

2 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Tarkenee täälläkin. Minäkin haluaisin tulla vaihtolämpöiseksi, kun tuntuu siltä, ettei helle oikein ole se minun juttuni.

-kummitus- kirjoitti...

Mie luulen, ettei helle ole yhdenkään suomalaisen juttu. :-D