tiistai 27. heinäkuuta 2010

Olisiko tänään kirjastopäivä?

Sotkin sitten unirytmini heti loman alkajaisiksi. Eilenkin kukuin lähemmäs neljää. Onneksi ymmärsin tiskata sunnuntaiset tiskit yöllä, silloin oli hivenen viileämpää. Siivoamista ei voi ajatellakaan, mutta pyykkejä on jo korillinen pyörimässä. Vitsi, että rakastan pesutupaa! On upeata, että se on noin lähellä, se on siisti, kone on hyvä ja vuorosysteemi pelaa.

Kirjoitin niin eroottisen tarinan, etten voi julkaista sitä täällä tai minun pitäisi laittaa sisältövaroitus yhden etotarinan perusteella koko blogiin. Ei siis voi. Ehkä käyn joskus sullomassa sen jonnekin lukijoiden omia tarinoita –palstalle. Hassua huomata oma heräämisensä siinäkin mielessä. Ehkä minusta vielä joskus on johonkin. Ja ehkä tällä kertaa osaan pitää huolen itsestäni paremmin.

Tänään luvassa lisää marjoja ja kirjastokeikka. Eilen natustelin puoli litraa mansikoita, ne ovat mielettömän makeita. Pieniä ja aika rumia, mutta melkein ahomansikkaa lähenevä makeus tekee niistä vastustamattomia minulllekin, joka yleensä nirsoilen vain vadelmien ja pensasmustikoiden kanssa.

3 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Minkä pituinen se tarina on? Lähetä se Kolmiokirjaan.

-kummitus- kirjoitti...

Se on joku parisivuinen, ei ehkä riitä sellaiseksi. Tai mistä minä tiedän, minkä mittaisia ne ovat. Mutta kaunis siitä tuli. :-D

SusuPetal kirjoitti...

Onkohan Reginassa vielä niitä lukijoitten eroottisi tarinoita? Niihin riittää parin-viiden sivun pituiset jutut.
Jep, löytyi:

http://www.reginalehti.fi/kirjoita.jsp?info=d