keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Magnesiumia!

Hyvä puoli kuumuudessa on, ettei yöllä tarvitse herätä pissille. Neste haihtuu elimistöstä aivan omia reittejään. Sen sijaan magnesiumia pitää kiskoa joka päivä, eilen jätin väliin ja jo alkoi illalla suonta repimään ja syyhkyttämään. Myös mineraaleja menee hukkaan, kun tulee latkittua vettä kasapäin. Harmi sinänsä, etten tykkää juoda mitään mehuja ja toimistoonkaan ei ole tullut hankittua edes vissyvettä, nyt voisi olla paikallaan muunkinlainen nesteytys kuin vain vesi.

Huomasin eilen illalla alkavani tottua vallitseviin keliolosuhteisiin. Pesin pyykkiä, järjestelin vaatekaappeja ja tiskasin astiat. Kyllä se tästä. Sitten taas makasin litteänä. Vaatekaappien kaivelun tuloksena löysin ainokaiset vajaalahkeelliset housuni, joita suostun pitämään. Ne ovatkin melkein nilkkoihin, mustat ja jumalattoman leveälahkeiset kaikkialta muualta, mutta istuvat vyötäröltä. Pääsivät tänään jalkaan.

Sandaalitkin menivät vaihtoon, olen viikonpäivät kävellyt uusilla punaisillani. Eilen ne kauppareissulla hankasivat hiertymät jalkapohjan ulkosivuille. Vaihdoin mustiin. Mitä ihmettä sitä oikein ottaa mukaansa viikonloppuna? Takkia tuskin tarvitsee, mutta kaikki ”siistit” vaatteeni ovat kuumia. Puuh. Taidan mennä herranhuoneeseen epäsiistinä ja siveettömänä. (En mene kuitenkaan, on mulla yksi musta pitkä mekko. Sitä paitsi mitä väliä sillä on, ei se minun herrani ole, mutta jos muiden uskoa sen verran kunnioittaisi...)

Ei kommentteja: