keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Jännän äärellä - no eipä...

On tämä elämä mennyt jännäksi. Hain yhtä määräaikaisuutta, en päässyt edes haastatteluun. Kyllä se vaan niin taitaa olla, että tässä on ryhdyttävä sopeutumaan pidempiaikaiseen, ellei jopa koko loppuelämäni kestävään työttömyyteen. Mutta mikäs tässä, matkat vaan jäävät tekemättä, mutta jos muuten elämä pysyisi leppoisana ja radallaan. Vielä minulla on reilu kolmisen kuukautta rällästelyaikaa kuitenkin.

Pohdin juuri polkupyörän hankintaa. Sillä voisi kesällä huruutella ensin lyhyempiä ja sitten ehkä pidempiäkin matkoja, niin säästäisi heti kummasti matkakuluissakin. Lukot vaan pitää hankkia asialliset ja vahvat. Nyt olisi Hobby Hallilla tarjouksia vaikka miten paljon. Onko kenelläkään mielipidettä Suomi pyörästä? Tai oletteko nähneet muita edukkaita tarjouksia?

Huoltohenkilökunta kävi juuri tarkastamassa kylpyhuoneen. Muuten oli kunnossa, mutta wc:n isoon huuhteluun taidan saada vihdoin korjauksen, samoin bideen suihku pääsi listalle. Hyvä hyvä. Ai niin ja sitten vielä toinen ihmeuutinen, koska taloyhtiön tilinpäätös oli männä vuonna niin paljon plussalla, joulukuussa emme maksa kuin puolikkaan vuokran. Tämä on ihan ihmetalo, en mie tästä voi pois muuttaa ikuna.

(Vähän minua ahdistaa, mutta ei paljon. En aio vetää ranteita auki, vaikka joku tahtoisikin.)

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Minun mielestäni se on jo hyvä, jos kymmenestä haetusta paikasta edes yhdessä pääsee haastatteluun asti. Vaikka olisi paperilla miten pätevä.

Monet avoimessa haussa olevat paikat on jo valmiiksi kohdistettu jollekin tietylle tyypille (monesti jonkun sukulaiselle) tai paikka täytetään firman sisältä. Siitä huolimatta niitä täytyy laittaa avoimeen hakuun ja pompotella meitä työnhakijoita ihan turhaan.

Että eipäs nyt lannistuta ollenkaan. Uutta hakemusta putkeen vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin sulle haasteen mun blogiin :D

Kiona kirjoitti...

Lähetä vaan hakemuksia jokaiseen mahdolliseen paikkaan. Olen ihan varma, että sulle löytyy työpaikka.

Suomi-pyörä näyttää oikein hyvältä Shimano-vaihteineen (ainoa vaihdemerkki, minkä tiedän :)). Käy jossain kaupassa kuitenkin kokeilemassa, miltä se tuntuu. Meinaan, että on tarpeeksi säätövaraa joka suuntaan ja ettei polvet osu ohjaustankoon. Niin, ja tarkista, että satulan kiinnitys on helppo ja pitävä.
Hmm, minähän tunnun tietävän pyöristä jotain, enpäs ole ennen tiennytkään.

AnneVee kirjoitti...

Aika kurjaa.:( Mä oon menossa yhteen haastatteluun lähiaikoina ja vähän ahdistaa, ku tiedän, etten ole sellainen tyyppi, joka valloittaa ihmiset heti kättelyssä. Yleensä tarvitaan sellainen vuoden lämmittely.:D Mut siis ärsyttää, jos jotenki sössin sen haastattelutilanteen. Jo valmiiks!

Puhuri kirjoitti...

No teillä on yhtiössä hyvin asiat!
Minulla nousi vuokra/vastike 3 euroa/kk, ei kovin paha sekään.

Minä myös olen ihan varma, että löydät työpaikan.

-kummitus- kirjoitti...

Tiina, tiedän, tiedän, välillä vaan harmittaa. Mutta se menee ohi.

Omatila, kiitos haasteesta. Laitan mietintämyssyyn.

Kiona, taidat tietää pyöristä paljon enemmän kuin minä. Naamakirjassa vinkattiin myös käytettyjen pyörien kaupasta. Pitää vielä hetki pohtia.

AnneVee, ole onnellinen, pääset edes haastatteluun. Ja hyvin se menee, asiatyyppejä arvostetaan. Ei siellä pelleksi tarvitse heittäytyä.

Puhuri, tämä on ihan ihme huusholli. En varmaan ikinä löydä näin hyvää!

ville verkkojournalisti kirjoitti...

kyllä sulla vielä tärppää, elä heitä kirvestä kaivoon. kyllä noin pätevän emännän joku vielä talliinsa tahtoo.

hyvää naistenpäivää.

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta, Ville. Sun blogissa on taas ällöttävä filmi. Yäk. Mie en kohta enää voi käydä siellä, kun alkaa olla etomisraja lähellä.

Anonyymi kirjoitti...

Pyörän hankinnasssa kannattaa kääntyä fillariliikkeen puoleen juuri säätövarojen takia ja jos suunnittelet että ajat hiukankin pidenpää matkaa, niin pyörän pitää olle rungoltaan oikean kokoinen. Sitten jos päätät ostaa liikkeestä niin yleensä ne tarjoo vielä ensihuollon sopuhintaan.

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos mielipiteestä, anonyymi. Sitäkin minulle suositeltiin myös naamakirjassa.