torstai 1. maaliskuuta 2012

Elämäni muistojen kirja

Lueskelin eilen uutisia siellä täällä ja silmiin sattui YLEn sivulta uutinen jääkaapin oven käytöstä muistikirjana. Ajattelin sitten joutessani, että siitähän minä näppärästi tekaisen merkinnän, niin ei teidän tarvitse tyhjää täällä ravata.


Jääkaapin oveen pääsevät saapuneet kortit, valokuvat, alennusliput, keikkaliput sekä epämääräiset lippulappuset, joissa muistutetaan tärkeistä lähiajan tapahtumista. Vähän karsin omaani (poistin nimelliset muistiinpanot), ennen kuin kuvan otin, mutta ajattelin sitten, että johan te minut tunnette, että jos kuvasta joku vinkin saa, kuka täällä kirjoittelee, niin saakoon.

Tästä saisi muuten aika mukavan meemin. Mitä teillä on jääkaapin ovessa? Minä tahtoisin pakastimen oveen vielä niitä sanamagneetteja, joilla voisi tehdä hajatelmia.

8 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Ei kykene, muuten tunnistetaan heti, mutta meillä on noita sana- ja kirjain magneetteja ja lapsi teki niistä tekstin "Tee mulle aamiainen". Ajattelin sitä lukiessani, että "kenelle helvetin Teemulle ??!" Joo. Sanavälit olivat vähän hakusessa, mutta taisi harittaa meikäläiselläkin. Tämä vain varoituksena, että joku voi ne tekstit ymmärtää ihan päin prinkkalaa...

-kummitus- kirjoitti...

Hihihi, jospa teille on muuttamassa joku Teemu. :-D Harmi, että on tuo tunnistettavuusvaara, toisten koteja on kiva kurkistella.

Moon Mamma kirjoitti...

Meidän jääkaappikollaasi vaihtelee vuodenajan mukaan. :) Nyt siinä on ystävänpäiväkortteja, jouluisin joulukortteja, pääsiäisin pääsiäiskortteja... You get the drift. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sie vielä pyörryt, kun näät meidän jääkaapin oven. Kyseessä on elämämme muistojen ensyklopedia sarja.

Mymskä kirjoitti...

"My body is not a temple, it's an sement park."

Olipas hauskasti rajautunut tuo teksti :)

Minulla on ihan tylsä jääkaapin ovi. Siinä on hirveän monta lehmä-aiheista ja aika monta muuta magneettia, Omien oikeuksien lista ja kartta (?). Sitten on pari reseptiä ja sarjakuva. Noita magneetteja on muuten niin paljon, että eihän siihen paljon muuta mahdu...

-kummitus- kirjoitti...

Moon Mamma, niin se taitaa olla monessa perheellisessä paikassa, luulen mie. Sehän se paras paikka on niitä kortteja sitä paitsi ihailla!

Oma tila, ällös pelkää, kerrostumat ovat kivoja! Tehdään sinne lisää muistoja!

Mymskä, tämän aamuisen jumppaa tai kuole -tuokion perusteella ruumiini on ainakin muuttumassa sementtisäkiksi. Jotta mikään assosiaatio ei ole väärä... ;-DDD

Tiina kirjoitti...

Hei! Minä minä minä! Otin kuvan omasta jääkaapinovestani ja julkaisin sen blogissani!

-kummitus- kirjoitti...

Ihanaaaaa! Jee! Joku ainakin tarttui onkeen. Sinulla on hienoja magneetteja!