keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kummituksen askartelulaarista


Koska aivoraasuni lyövät jokseensakin tyhjää tähän aikaan aamusta (heräsin yhtä aikaa Omahoitajan kanssa kuuden maissa ja nyt odottelen pyykkivuoron alkua), päätin kokeilla osaanko siirtää kuvia koneelleni uudesta hienosta älypuhelimestani. En osaa, hermot menevät. Mutta sitten keksin kiertokeinon ja siirsin pari kuvaa sähköpostin kautta. Ei hyvä, mutta saa kelvata toistaiseksi.

Yllä oleva daideellinen paitaläjäys on valmistumassa. Siihen tulee vielä ehkä yksi vaaleansininen raita alas ja hihoihin ehkä virkkausta. Ehkä. Jos muistan, laitan kuvan sitten,  kun paita on virallisesti valmis. Litteässä kuvassa se näyttää vähän kummalliselta, mutta neulottu yläosa peittää melkein koko vatsa-alueen ja helmat jäävät lepattamaan lantioille. Tai puristuvat lantiolle, whatever.

Ruusu on taas yksi Omahoitajan tuomista. Olivat muuten yllättävän pitkäkestoisia, tänään taitavat vihdoin lentää bioroskikseen. Surku, mutta niistä oli viikon ilo. Aiheeseen löyhästi liittyen, en aio kosia ketään. En myöskään aio enää suostua kenenkään kosintaan. Been there, done that, didn´t like it. Mutta ruusuista minä pidän. Ja yhdestä herrahenkilöstä. (Eikö olekin ihanan yltiösiirappista! Upeeta!)

PS. Kiitos Millan, kuten huomaat, lahjoittamasi langat kuluvat pikkuhiljaa. <3

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis ruusu. Ostin itse Pirkka-ruusuja 10 kpl hintaan 5;40 jo toissaviikolla ja edelleen ovat maljakkokelpoisia, todella kauniita. Olin yllättynyt hyvästä laadusta, minulla kun kaikki nuukahtaa yleensä parissa päivässä!

Neo kirjoitti...

Hiano siitä tulee, paidasta siis.

Mitä kosio-osuuteen tulee, niin en suosittele yhdenkään naisen olevan niin epätoivoinen, että ihan itse ottaa ja kosii. Ja muutenkin kannattaa miettiä tosi tarkkaan, mitä sellaiseen menee vastaamaan. Miks hyvä juttu pitää pilata jollain tollasella.

Mä en itse edes tajunnut kerrasta, etten tykkää tästä. Vielä pitää harkita pitkään, olenko ihan varma etten tykkää.

Neo kirjoitti...

Niin että ihan kostoksi kävin avautumassa täällä. Kiitos ja anteeks. :D

-kummitus- kirjoitti...

Eikö totta, anonyymi. Ruusut ovat ihania kukkia.

Neo, katsotaan nyt tuleeko paidasta liivi vai kukkaro. Kiitos vaan avautumisesta, se tekee hyvää! Etenkin toisten kommenttilaatikoissa, huomasin itsestäni. ;-D

Mymskä kirjoitti...

Sinä olet ihana, kun olet yltiösiirappinen. Lisää siirappia vaan!

-kummitus- kirjoitti...

Elä sie hullua yllytä, Mymskä... ;-D