perjantai 17. helmikuuta 2012

Kyllä se siittä

Nyt on pää ja silmät kipeänä eilisen volinan jäljiltä. Mutta kyllä muuten helpotti kantaa hetken ajan koko maailman tuskaa hartioillaan. Velloin myös ikivanhoissa virheissäni. Että kaikki samalla kertaa on näköjään entisen frouvan tyyli. Untakin tuli, nukuin parilla heräämisellä 9 tuntia. Hyvä alitajunta!

Viikonloppuna joudun ilmeisesti ulkoilemaan vieraassa tutussa miesseurassa, kun ystävättäreni puoliso ilmestyy Vene-messuille Rannikko-Suomesta ja toivoi lauantaille treffejä. Mikä ettei, harmi vain, että hän ei pääse Omahoitajaa tapaamaan, koska se raasuparka tekee töitä. (On kyllä hauskaa ollut seurata hänen töihinasettumistaan, muistan vielä oman intoni silloin aikoinaan.) Mukavaa, että kovin usein ystävättärieni puolisotkin ovat hyväksyneet minut jonkin valtakunnan ystäväksi, tulee lämmin olo, kun huomaa, että on ihan kiva kaveri, eikä mikään välteltävä kusipää, jonka takia puoliso joutuisi karkuun lähtemään kotoaan vierailuni ajaksi.

Tänään aloitan nettisivujen plaraamisen. Siitä se lähtee. Olenpahan ainakin yrittänyt, ettei siitä tarvitse itseään syyllistää, jos ei vaikka tärppääkään. Suomi nousussa, paska housussa, sanoi entinen punkkari. :-D

3 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Se onkin muuten hyvä tekniikka tuo, että vetää kerralla kaikki murehtimiset. Olen joskus testannut, ja se toimii. En vaan oikein meinaa muistaa toteuttaa, vaan mupellan yksi kerrallaan loppumattomiin. Toisaalta, miten osaisin niputtaa, kun en tiedä mikä ahdistaa...
Mutta silloin kun tietää, niin se on hyvä!

Millan kirjoitti...

Se on hyvä, jos osaa parkumalla päästää paineita. Minä en jostain syystä ole aikoihin osannut vetistellä oikeassa paikassa. Poru pyrkii ilmoille vain eläinrääkkäyksistä lukiessa ja hömppäleffoja katsellessa, eikä semmoinen sijaissureksiminen oikein ahdistusta helpota.

Pidän peukkuja, että viihtyisä työ ja kelpo palkka osuvat kohdallesi mahdollisimman pian.

-kummitus- kirjoitti...

Itkemisessä olen tosi hyvä! Varmaan pohjoiskarjalalainen verenperintö auttaa. ;-D Nyt on parempi olo, päätin, että norsua aletaan paloitella ja otan vaikka yhteen rekrytointifirmaan yhteyttä päivässä. Siitä se lähtee.

Mutta nyt menenkin tekemään sämpylöitä, koska remontoiva naapuri herätti minut juuri kun olin saanut uusiounen päästä kiinni. (Ei v*ttu 5 tuntia riitä ihmiselle kauan! On taas ensi viikolla kemikaalisen uniavustajan paikka.)