maanantai 6. helmikuuta 2012

Lippukauppaa

Ensi kesän kattaus alkaa vaikuttaa aika herkulliselta. Kesäkuussa on Sonisphere ja heinäkuussa Tuska. Molempiin kulttuuritapauksiin on nyt jo liput hankittu. Etenkin Tuskan esiintyjälista näyttää aika lupaavalta ja monipuoliselta, saa nähdä millainen Suvilahti on keikkapaikkana, Omahoitaja siitä ainakin oli viime kesänä tykännyt. Onneksi ylimääräistä rahaa vielä toistaiseksi on, kesällä tuskin enää tällaisiin hankintoihin olisi varaa. Vietän sitten kesää pääkaupunkiseudulla, tänä vuonna en taida uskaltaa minnekään muualle lähteä.

Vielä kun tässä kevään aikana pari kotimaan retkeä saan tehtyä suunnitelman mukaan, niin varmaan sen jälkeen pitää oikeasti rajoittaa rilluttelua. Mutta nyt tahdon nauttia tästä sapattivapaastani. Otan siitä irti kaiken positiivisen. Negatiivinen kun taitaa tulla pyytämättäkin.

Edit 7.2. Anteeksi jos tuo ylläoleva kuulosti jotenkin elvistelyltä. Ei ollut tarkoitus. Minusta vaan on niin kiva, että kerrankin minulla on sekä varaa että seuraa, kenen kanssa käydä tuollaisissa rokkitapahtumissa. Molempia on kyllä viimeisen vuoden aikana ollut tarjolla, enkä ole niitäkään väheksynyt lain, mutta nyt etenkin sitä seuraa on tarjolla satavarmasti. (Koitan tässä sanoa, että olen onnellinen, mutta mielelläni liikun myös suuremmissa laumoissa, ettäs tiijjättä, enkä vaan käsi kädessä Omahoitajan kanssa. Enkä tahdo pröystäillä kalliiden lippujen hankkimisella, mutta kun niitä ei ehkä sitten enää kesällä saa.)

4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Silloin pitää rillutella, kun on siihen mahdollisuus! Se mahdollisuus kun yleensä ei kestä loputtomiin, ja jos kestääkin, niin mitäs sitten. Sitten rillutellaan pidempään. Elämä on elämistä eikä pahojen päivien odottelua varten. Nih.

-kummitus- kirjoitti...

Mymskä, elä muuta viserrä. Kannattaa elää nyt, kun vielä kerkeää.

ambra kirjoitti...

Ei se kuulostanu yhtään elvistelyltä, kivalta vaan :)

Kiona kirjoitti...

Höh, kyllä liput pitää silloin ostaa, kun niitä vielä saa. Ja hauskaa saa pitää, niin kauan kuin voi. Kerran täällä vain eletään! (paraskin puhuja :))