sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Mistä saa sanavahvistuksen pois kommenttiloodassa?

Ihan oikeasti nyt menee hermot. Mistä helvetistä minä olen saanut aikanaan kommentteihin tuon sanavahvistushässäkän päälle? Nyt en ainakaan löydä mistä se otetaan pois. Ja eihän noita sanoja pirukaan tunnista. Apuva...

Edit 18:55 Perkele, olipas se vaikea rasti. Piti mennä vanhaan käyttöliittymään ja siellä sumplia sanavahvistus pois päältä. Toivottavasti onnistuin. Kirottu bloggeri!

8 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Hallintapaneelin yläpalkista asetukset, sieltä kommentit. Aika alhaalta siltä sivulta löytyy se sanavahvistuskohta. Minäkin otin mokomat sutut heti pois.

-kummitus- kirjoitti...

Hmmm, en taida löytää sitä kohtaa, mutta eipä hätää, kun pääsin siihen vanhaan versioon, niin sain sanavahvistuksen sieltä pois.

Enkunalma kirjoitti...

No piti kokeilla tata kans...

Enkunalma kirjoitti...

... eika mitaan suttuja tarvinnut enaa kirjailla tahi arvailla :-D

-kummitus- kirjoitti...

Juu, kyllä se onneksi oikea kohta löytyi, mutta minulla kun on tapana ensin huutaa ja sitten jos kukaan ei kahdessa sekunnissa vastaa, koittaa itse löytää vastaus.

Mitä tästä opimme? Ei kannata blondeille heti vastata, kyllä ne löytävät vastauksen itsekin.

Kiona kirjoitti...

Hyvä, kun sait sen hässäkän pois :) Pelkällä arvauksella niistä saattoi jotain selvää saada. Huono uudistus bloggerilta.

Kiirepakolainen kirjoitti...

AApuaaa, en löydä mistään kohtaa, josta tuon ärsyttävän sanavahvistuksen saisin pois!

-kummitus- kirjoitti...

Siinä käyttäjän XX blogit olevassa palkissa ylhäällä on ensin kieli, jota käytät ja sitten sellainen rattaan tai kukkasen kuva. Sitä ratasta kun klikkaa, yksi kohdista on vanha blogger-käyttöliittymä.

Menet sinne ja siellä asetuksissa kommenttien kohdalta löytyy se kirottu sanavahvistus kohta.

Toivottavasti auttoi.