maanantai 14. tammikuuta 2013

Metsä vastaa, kun sinne huudellaan riittävästi


Nollis se on utelias tyyppi. Aina jotain kyselemässä, vonkaamassa ja kiusaamassa... Nytkin tuli vakava kysymyslista vastattavaksi päivänä muutamana. Lupasin hoidella, jos siltä tuntuu, ehkä. Näköjään vastaan kuitenkin.

1. Mistä haaveilet tällä hetkellä?
Töistä ja poikaystävästä. Haaveita siis on, mutta itse en juurikaan voi vaikuttaa niiden toteutumiseen. Tai korkeintaan vain 50 %. Toiveena olisi, ettei tilanne enää pahemmaksi muuttuisi, tämäkin on jo riittävän raskasta tällaiselle henkiselle mimosalle.

2. Millainen oli vuosi 2012?
V*ttu, mitä paskaa! Noh, ystävät kyllä ovat ihania ja silleen, mutta muuten olen kuin maani myynyt ja toista aloittamassa.

3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Töissä aamuihminen, vapaalla yöihminen. Viime aikoina on mennyt enemmän iltaa ja yötä, mutta jos töitä joskus saisin, heräilisin taas kukonlaulun aikaan, eikä tekisi tiukkaakaan.

4. Minne haluaisit matkustaa nyt?
Töihin. Bussilla. Tai sitten sen lottovoiton saaneena jonnekin Karibialle, nukkuisin päivät ilmastoidussa bungalowissa, vähän uiskentelisin, ruokkisin naapuruston kisuja ja kävisin burkhaan pukeutuneena retkillä, iltasella siirtyisin riippumattoon lipomaan herkullisia hedelmäjuomia (terästettynä rommilla tietenkin) ja vonkaisin nuoria miehiä. Olisin saarien ainoa olminvärinen turisti.

5. Minkä asian tekisit toisin menneisyydessäsi, jos voisit?
Montakin! En menisi naimisiin. Opiskelisin ensin laivakokiksi ja sitten it-guruksi.

6. Lempiruoka ja kuka sen valmistaa?
Mausteiset eväät maistuvat minulle. Ihan omatekemänä, mutta kyllä ravintoloissakin hyvää ruokaa saa. Ja kaveritkin tekevät herkkuja.

7. Miten haluaisit viettää eläkepäivät?
Katso kohta neljä.

8. Elämäsi eläin?
Miau. Kissat. Etenkin Elvis, norjalainen metsävillapaita, rauha hänen sielulleen. Ja Kirppu, koska sekin rakashtaa ihmishiä!

9. Sielunmaisemasi?
Mitä? Sisällä piilossahan se on. Hehe, eiku Pohjois-Karjalan vaaramaisemahan se on. Ehkä vielä järvenrannasta katseltuna.

10. Tärkein esine kotonasi?
Silmälasit ja tietokone.

11. Syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi?
Syön vähän liikaa. Kyllä taidan elää syödäkseni, kun vihdoin olen makujen maailmaan päässyt.

Siitäs sait, ootko ilonen nyt? ;-D Tuleeko mieleen, että olisi kannattanut jättää kysymättä?

6 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Oon iloinen kuin talitinttiäinen ! Sitkeys palkittiin taas. Eli toivoa on. :)

-kummitus- kirjoitti...

Toivoa on, niin kauan kun on elämää. Ja vielä se tässäkin häkäpöntössä jotenkin pihisee.

Talitinttiäinen. Tshih! :-D

Timo Lampi kirjoitti...

Sä taijjat vihata haasteita yhtä pal ku mä. Täntapaset ny nippanappa menee...

Kyllä se elo alkaa maistua. Ei sun tartte selvitä ku tästä hetkestä. Toi lause auttaa mua kovissa kivuissa kärvistellessä. :)

Mukava on näitä vastauksii lueskella.

-kummitus- kirjoitti...

En minä oikeastaan vihaa niitä, mutta välillä kun ei tule yhtään ja sitten tulee monta putkeen, niin tuntuu, että toistaa itseään. Ja sitten on se eteen päin jakamisen vaikeus... Kun jotkut eivät tahdo, toiset saavat niitä koko ajan ja kaikilta ja sitten kolmannet eivät saa laisinkaan, kun ei ymmärrä jakaa, niin tulee ahdistus.

Ehkä pitää jättää jakamiset sikseen tai sitten sanoa tasapuolisesti kaikille, että ottakkee, kastakkee. Mutta kun ideanahan noissakin tavallaan on, että ihmiset löytäisivät niiden avulla uutta luettavaa, niin se vähän vesittyy. Toisaalta en kyllä pidä itseäni minään mielipideautomaattina tai arvojohtajana, jotta siihen nähden lienee aivan sama, mihin minä linkkaan täällä kellarissani...

Anonyymi kirjoitti...

Nythän on isot potit sekä eurojackpotissa sekä lotossa ja jos tänä viikonloppuna Mr Murphy ja Karma ovat jossain Kosmoksen syövereissä perseet olalla, saattaa olla pieni 1/45678998 että päästään sinne Karibialle. Laitan anomukset vetämään ja tuurin käydessä nappaan sut mukaan.

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos kaunis ajatuksesta, Peppone. Muista sitten, että mie tahdon erillisen bungalowin ja reilusti käyttörahaa... ;-D En ole mikään halpa nakki.