tiistai 15. helmikuuta 2011

Huomenna on pakko olla parempi päivä

Välillä ärsyynnyn niin joutavista asioista, että itseänikin harmittaa. Tänään ovat kylmyyden lisäksi kiukuttaneet huono unitoimitus (vaivaiset viisi tuntia!), migreenilääkkeiden etsiminen (vaikka löytyivätkin), uusi lääkitys (yökyök!), silmälääkäriin meno (no kun palelee), valuvat silmä, junasta myöhästyminen ja sitten ihan vain huonon tukan päivä. Sinne kampaajalle olisi pakko uskaltaa jotakuta kokeilemaan. Olen tarhapöllöjen sukua ja huonetta.

Puhelimesta kurahti akku lähes tyhjäksi, kun kaivoin sen bussipysäkillä esille. Paleltui, vaikka on nokialainen. Mihinkään ei voi luottaa. Onneksi kollegalla oli laturi, minä kun en ole rannekelloakaan enää käyttänyt vuosikausiin, kun on känny. Ehkä rannekello jossain määrin puolustaisi paikkaansa. Tai saako jostain sellaisia kaula- tai klipsikelloja, joita aikoinaan oli terveydenhoitajilla?

Töissä on töitä. Niitä on liikaa ja liian monimutkaisia asioita. Tahdon kynsienlakkausosastolle!

Sen sijaan eilinen lääkärivierailuni oli suuri suksee! Minua kehuttiin estottomasti ja kirjoitelitiin kivoja pillereitä! Eensi kesän lomasuunnitelmat ovat jo puoliksi varattuja. Jotain hyvää tässäkin päivässä, tai oikeastaan eilisessä. Mutta mistä sen tietää, jos menee kankkulan kaivoon koko juttu? Niin tuntuu menevän minulla moni muukin asia. Tänään vaalin pessimismiäni, eiköhän huomenna taas tunnu paljon paremmalta, etenkin jos saan nukuttua.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

5 tuntia unta ja ilkiät valittaa... Olisipa minulla tuo sinun ongelmasi.

nim: Alle 5 tai ei ollenkaan

-kummitus- kirjoitti...

Voi voi, kylläpä on kamalaa, etten nuku vähempää kuin sinä. Mitä jos pysyisit valittamassa omissa piireissäsi. Minä valitan omissani ja tasan siitä mistä tahdon.

Puhuri kirjoitti...

Luotan myös, että huomenna tai ylihuomenna on parempi päivä. Viimeistään perjantaina ainakin on.
Jotkut kivat pillerit vois olla mullekin tarpeen.

-kummitus- kirjoitti...

Puhuri, niin se kuule käy, että elämä paranee silmissä. Tai noh, mulla ei ehkä silmissä, mutta jos vaikka kouriintuntuvasti ja kaiken aikaa. ;-D

Sopivat pillerit pelastavat päivän. (Meinasi tulla freudilainen lapsus; kirjoitin ensin, että sopivat pippelit pelastavat päivän, mutta sellaisia ei ole vielä toistaiseksi näkynyt. Ei sopivia eikä sopimattomia.)

ambra kirjoitti...

Sopivat pippelit hihihihihihi :)

-kummitus- kirjoitti...

Trust me, ambra, kerron heti, jos törmään sopiviin. ;-D