tiistai 22. helmikuuta 2011

Kyllä se tästä taas lähtee

Unta tuli, kiitos hallelujaa! En purekaan kenenkään päätä poikki. Itse asiassa voin osoittautua ihan mukavaksi ihmiseksi, vaikka huomenaamulla onkin hampilääkäriin aika. Pelotti vaan, että on joku flunssa iskemässä, kun aamulla tirskuttelin taajaan, mutta jospa se olikin imuroinnin puutetta. Pitäisi ryhdistäytyä. Mikään ei niin inhaa ole kuin mennä hammaslääkäriin nenä tukossa, hengittäminen vaikeutuu huomattavasti.

Minun on pakko kitistä hammasväleistäni. Viimeksi tehdyt paikat kun on tehty ensiapuhommina, kukaan ei ole kerennyt tutkia kunnolla reunoja. Ne ovat liian kapeat ja liian terävät, hammasvälilankakin katkeaa sinne ja arvatkaas, onko sitten kiva yrittää saada sellaisia muovinarun hituja pois tiukista hammasväleistä. Muuten en yhtään ole katkera vanhenemisesta, mutta ärsyttää kropan lahoaminen. Kaikki mene rikki tai kremppaa!

Sain järkättyä perjantaiksi saldovapaapäivän, kun pomokin sopivasti poistuu maisemista. Ihanaa, että luvassa on nelipäiväinen viikko! Talvilomakin on vielä pitämättä, mutta kun suunnittelemaani aikaan on tullut jo pari isoa kokousta, voi olla, että loma siirtyy päästäisen kupeeseen. Sinne vaan on niin pitkä aika... Mutta kai minä kestän, jos en muuten, niin lukemalla ensi kesän matkakohteemme turisti-infosivuja ja ihailemalla varaamaamme asunnon kuvia (söpö, melkein keskustassa sijaitseva rivitaloasunto ei voi olla huono majapaikka).

Ei kommentteja: