tiistai 4. tammikuuta 2011

Asioita jotka ovat huonommin

Amyn laki lakkasi tulemasta Liviltä. Pärkkele. Loppui taas se typerä television tuijotus, mutta silti. Jäi vielä niin jänskään kohtaan, kun Amyn veljen vaimo synnytti ja sitten se ehkä kuoli. Jatkan siis hyvin alkanutta lukuharrastustani, mutta oli se kuulkaas niin ihanaa jättää aina tunniksi aivot narikkaan. Sitä paitsi lukemani Georges Perecin Elämä, käyttöohje on tosin mielenkiintoinen, mutta hidas luettava, sitä joutuu pohdiskelemaan ja tulee ajatusähky. Mutta minähän luen, etenkin hyvän kirjan, kun kerta olen aloittanut.

Ilmatieteen laitos teki mobiilisääennusteestaan maksullisen ja muutti nettisivujen layoutia. Molemmat ovat huonosti, ensinnäkin miehän en maksa mistään ja toiseksensa nyt Ilmatieteen laitoksen ennustesivu näyttää samalta kuin Forecan. En tykkää.

Postipoika tai –tyttö varasti veljentyttären syntymäpäiväkortin. Siellähän olikin kokonaista 10 euroa onnittelurahaa. Pirkana. Seuraavan kerran on kai pakko pyytää tilinumero, mutta sitten se ei mikään yllätys enää ole. Epäreilua! Kyllä nyt 17-vuotias neito rahaa enemmän olisi tarvinnut kuin joku hikinen epärehellinen postinjakaja.

Töissä vaihdettiin työajanseurantaohjelma. Se on perseestä. Syvältä ja sieltä. En saa vanhan mallisia raportteja ihmisille ulos ja nyt ne kaikki urputtavat mulle. Sen lisäksi yksi aivoinvalidi väänsi niin kauan eilen edessäni rautalankaa, että meni hermot ja karjahdin, että ymmärsin jo. Mie en tajua, miksi jotkut eivät osaa tai tahdo lopettaa ajoissa. Asiasta sanotaan kerran, sitä ei jäädä jauhamaan kuin vähä-älyiselle. Jos minua joku pitää vähä-älyisenä, saa sitten siirtyä vähän kauemmas, siinä saattaa välimatka olla tarpeen, kun avaan sanaisen arkkuni.

Olen muutosvastarintainen känkkäränkkä. Ainakin tänään.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vastustan Ilmatieteen laitoksen noita muutoksia myös! Vanha oli parempi. Enkä edes ole tajunnut, että mobiili nyt maksullinen. Buu.

t. sanna

Penni kirjoitti...

Minäpä se aloitin Amyn lain ihan alusta, kun se tulee Neloselta. Tosin noin puolet jaksoista on jo jäänyt katsomatta (kuka muka muistaa klo 15 avata telkkaria?), joten tuosta hyvinkin pyristelee irti. Näin minulle kaikkien sarjojen kanssa aina käy, siksi en niitä edes yritä seurata.

-kummitus- kirjoitti...

Penni, ihmeellistä vehtaamista pitävät nelosella/ livillä. Kuka työtä tekevä voi katsoa jotain klo 15 alkavaa ja sitä paitsi miksi ne aloittivat sen jälleen alusta? Outoa sakkia...

Noh, ainahan mie voin lopun hankkia vaikka DVD:nä.

Sanna, hyvä, että joku muukin vastustaa! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Vastusta jyrkästi tuommoisia kammottavia ja täysin perusteettomia muutoksia. Tutut ohjelmat ja mobiilitiominnot ovat ehdottaman must. Vaikka en ole koskaan seurannutkaan sitä Amya, silti vastustan!Ja sinä päivänä kun Bondi Beachin ihana eläinlääkäri Chris Brown ei tule enää sunnuntaisin kakkoselta, niin harkitsen 40 -tuumaisen Bravian heittämistä roviolle.

-kummitus- kirjoitti...

Siitä televisiosta se voikin komia lekko tulla. ;-D Noustaan barrikadeille! Ajetaan Suomi anarkiaan, jos eivät asiat pysy ennallaan. (Miten minusta tuntuu, että tuossa on nyt sellainen eturistiriitalausunto...)