tiistai 25. tammikuuta 2011

Välillä yllätän jopa itseni

Tein henkilökohtaisen shoppailun nopeusmaailmanennätyksen. Löysin Haloselta litteät työhousut, eur 20, alennuksesta, vieläpä kauniit, mustaa ja valkeata villalankaa kudottuna niin, että väri näyttää tummanharmaalta. Perfect! Jakkua sen sijaan ei sieltä löytynyt, ei ainakaan alennustuotteista, kokoja oli vain anorektikoille. Kappahl pelasti sen osion, kun olin vielä napannut mukaani juuri saapuneen mainoslämiskän, jonka tarjouksella sain normaalihinnasta pois 25 %, mustan perusjakun hinnaksi jäi vain eur 37,50. Sokerina pohjalla alennustuotteiden hinnoista oli tiputettu puolet pois, sain vielä pari paitaakin, toinen töihin ja toinen vapaa-aikaan.

Kertakaikkisen kannattava ja nopea retki, sovittamisineen aikaa kului vain tunti 40 minuuttia. Huomasin jälleen kerran vihaavani vaatteista ulos ja sisään punkemista. Siinä tulee kuuma, hiukset sähköistyvät ja liimautuvat pitkin naamaa, joka tietenkin punottaa kuin kaameimmassa kankkusessa. Kopit ovat niin pieniä, että ei kunnolla kääntymään mahdu, valaistus on varmaan jonkun ekkupeltomäen suunnittelema tosi hieno ja taiteellinen pläjäys, mutta ei normaali. Kunpa kaiken voisi hankkia postimyynnistä!

Bonustehtävänä kävin pikakeikan kaupassa, viikon ruuat ostin reilussa viidessä minuutissa. Eikä maksanut paljon, eur 13. Syytä olikin päästä edukkaasti, koska törsäsin vaatekaupassa viikon budjettini verran! Ensin syön punakaali-kasvispataa ja jauhelihapihvejä, sitten nakkikastiketta ja juuresmuusia. Perjantainahan en syö laisinkaan kotona, kun saan kinkereissä toivon mukaan hyvää ruokaa. Lauantaina olen vasta iltapäivällä kotona, katsotaan nyt sitten mitä jaksan tehdä viikonlopun ruokavalioon.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt jäi askarruttamaan. Millaiset ovat litteät housut?

t. sanna

-kummitus- kirjoitti...

Litteät housut ovat sellaiset bisnis-pukeutumishousut, joissa on usein prässit. Näissä oli. Ja ihanan pitkät ja leveät lahkeet.

Kiona kirjoitti...

Minäkin piipahdin ruokatunnilla äkäisesti yhdessä kaupassa ja meinasi mopo lähteä käsistä, kun alennukset olivat 70%. Vähältä piti, etten ostanut leninkiäkin villatakin ja pitkien housujen lisäksi!

-kummitus- kirjoitti...

Alennusmyynnit pelastavat vähävaraisen! Minua oikein jäi harmittamaan, kun en voinut enää penkoa enempää housurekkejä.