perjantai 20. toukokuuta 2011

Aatokset vähissä

Hei, leikittäskö sellaista leikkiä, että te kysyisitte minulta ja minä sitten vastaisin? Suomeksi on oma reppu aika tyhjä, vonkaan teiltä polkkaamisaiheita. Mutta älkää nyt ahdistuko, jos ei mitään kysyttävää tai ihmeteltävää ole, kirjoitan sitten kun kirjoituttaa.

Aurinkoa viikonloppuunne! Minä taidankin taas kohta karata virvoittavien vetten tykö.

5 kommenttia:

kukkis kirjoitti...

Saako kysyä monta? Jos saisit syödä vain yhtä ruokaa loppuelämäsi, mikä se olisi? (Oot ehkä tähän jo vastannut, mutta kertaus on opintojen äiti.) Jos saisit vapaasti valita eikä raha, työmatka tms. olisi este, missä ja miten asuisit kaikkein mieluiten? Entä millainen olisi unelmalomasi?

Siltä varalta, että entä jos -kysymykset eivät miellytä, tässä toisenlainen kysymys: Haaveilitko koskaan lapsena olevasi joku ihan muu ja jos niin kuka?

Ja vielä yksi: voisitko vuorostasi kysyä minulta jotain? Sama vika potenssiin 125.

Sanavahvistus on runollinen verse :)

Strangefruit kirjoitti...

Saaks tääkin kysyä monta?
1. Mikä on täydellisin ateria, minkä olet nauttinut? Ja tämä on laaja ateriakäsitys, voipaperiin käärityt eväätkin voi olla ateria. Vinkki: haetaan kokonaisuutta (ruoka, seura, ätmös)
2. Multa kysyttiin aikanaan kun olin ns. vahvistavassa hypnoosissa että palauta mieleen missä tilanteessa olet onnistunut hyvin (jotta se tunne saataisiin palalutettua ta jotain sellaista). Mikä sulla on sellainen? Muistan itse, kun hypnoosissa kelasin ja ekan mieleen tulle siirsin virnuillen syrjään kun aavistin että se kuitenkin kysyy mikä kokemus se on - hypnoosi ei ole tahdoton tila ;)
3. Jos saisit sata euroa, etkä saisi käyttää niitä mihiinkään mitä tarvitset tai järkevään ( lainat etc) mitä tekisit satasella?

-kummitus- kirjoitti...

Ooh, hienoja kysymyksiä. Kyllä näistä vielä jutunjuurta irtoaa. Kiitos Kukkis ja Strangefruit, palailen näihin huomenna.

ambra kirjoitti...

Jee, kiva tällainen toivehomma! :) Luulen että oon vähän perverssin kiinnostunu ihmisistä, mutta aina ei kehtaa kysyä, nyt saa luvan kanssa:D Eli:

- Milloin "ylitit itsesi" - joko rohkeudessa, hölmöydessä, urheudessa tai missä tahansa (tai mieluiten noissa kaikissa;))

- Tyylipostaus: millasista vaatteista tykkäät? Mikä on sun tyylin ja pukeutumisen punanen lanka (esim.tyttömäisyys, rentous, naisellisuus, rock, mukavuus tms.)? Kuka on sun tyyli-ihanne?

- Mitä ruokaa et voi sietää? Mikä on sun lempikirja? Lempibändi?

- Missä asuisit, jos voisit asua ihan missä vaan? (Suomessa vai ulkomailla, maalla vai kaupungissa jne)


:))

-kummitus- kirjoitti...

Hyvät hyssykät, yks on täällä käynyt huutelemassa kysymyksiä selkäni takana. Laitanpa listalle. Hienoja kysymyksiä, mutta vaikeita.