sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tasseleilla villimiehiä vastaan

Hyvänen aika, että ovat vatsalihakset kipeänä, nauramisesta tietenkin. Aivan niin kuin arvelinkin, erinomaisten tarjoomusten lisäksi (perunafetasalaatti, melonisalaatti, tomaattimozzarellasalaatti ja omenalipstikkasalaatti, grillimakkarat, grillattu halloumi, pekoniherkkusienet, pihvit, kookoscouscouslisäke, jättikatkaravut sekä pari kakkua jälkiruuaksi) yhteiselomme oli taas riemukasta. Ihmekös tuo, edellisen kerran olimme tavanneet maaliskuussa, räpätettävää riitti. Oli meitä kuitenkin kahdeksan henkilöä syömässä, ettei nyt ihan pikkuporukalla tuollaista ruokamäärää tuhottaisi, tosin isäntäväelle jäi vielä rääppiäisiä täksi päiväksi.

Roolipelimme ei valitettavasti tuottanut aivan yhtä kiitollista tulosta, jäi aika laihaksi, mutta parin tunnin pelisession aikana etenimme kuitenkin lähelle jättiläisten päämajaa. Seuraavalla kerralla luvassa käsittämättömät rytinät. Villimiesten vikittelyksi kehitimme burleskia tasselitanssia (Lady Aladob ja Madame Marmalade), mutta siitä nyt ei muuta iloa ollut kuin se, että pelinvetäjämme hurmaantui antamaan 500 kokemuspistettä pelkästään silkasta visuaalisesta mielikuvasta. Tai sitten harmaantui kauhusta, mene tiedä.

Miten rentouttava ilta! Nauru pidentää ikää. Vähän sivusimme jo ystäväpariskunnan häiden suunnitteluakin, niistä voi tulla vielä tosihauskat kinkerit!

Appelsiinimarinoidut jättikatkaravut

pakastettuja raakoja jättikatkarapuja

Marinadi
pilkottua vihreätä ja punaista chiliä
raastettua valkosipulia
appelsiinin kuori raastettuna, ½ appelsiinin mehu
limen kuori raastettuna, ½ limen mehu
oliiviöljyä
soijakastiketta
kunnon rapsaus Rainbow fish and chef maustetta

Kaada marinadin ainekset ehjään pussiin ja sulaneet jättikatkat perään. Marinoi ainakin tunti ennen kuin paistat pannulla kevätsipulin kera. Tarjoa korianterisilpun kera.

Kannattaa kokeilla, appelsiinin maku sopi katkarapuun yllättävän hyvin. Hyvä ruoka nyt tosin aina on hyvää, etenkin erinomaisessa seurassa.

Ei kommentteja: