maanantai 30. toukokuuta 2011

Tuhlaajatyttären paluu

Luulitteko, että jäätte ilman kuvaa Iikkea-retken päätuotteesta? Hui hai, tietenkin tahdon näyttää teille mihin tuhlaajatytär rahansa sulloo. Näitä nappasin mukaan kaksi, hinta eur 59/ kappale. Ovat ihanat ja ikuiset, polyrottinki nimittäin kestää tulevan jääkaudenkin.

Parveketuolien lisäksi hankin lisää pari turkoosia kylpypyyhettä, sitä suurempaa mallia, että vieraat voivat kietoutua niihin kunnolla ja peittävästi saunan jälkeen. Omaan käyttööni nappasin ihanan retropallovihreän pussilakanan, jo on kumma, jos ei tule kesäisia unia. Sokerina pohjalla ostoksissani oli herätyskello. Se oli kyllä tolkuttoman edullinen, vain euron. Nyt ei haittaa, vaikka puhelin jäisikin töihin, herätys on varmistettu seuraavanakin aamuna.

Ihanaa, että luvassa on lyhyt työviikko. Vain kaksi herätystä jäljellä. Jippii!

5 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Minäkin hankin viime viikolla turkooseja pyyhkeitä. Minulle ominaisesti (= itsekkäästi) ne ovat vain omaan käyttöön. Vaikka eipä minulla ole saunaakaan, missä vieraita kylvettää. Eikä sillä, en saunottaisi vaikka olisikin. Ai mutta eihän minulla käy vieraitakaan!

-kummitus- kirjoitti...

Niinnoh, se vaan kuulostaa paremmalta, kun sanoo, että vieraskäyttöön. Kyllähän mie niitä itsekin tietysti käytän.

Ja tulen muuten kyläänkin tarvittaessa ja kutsuttaessa. :-D

Anonyymi kirjoitti...

Hienot ja kalliit tuolit! Meidänkin pitäisi mökin terassille ostaa tuolit ja pikkupöytä.
T: Satuilija

Mymskä kirjoitti...

Se kutsuhan on voimassa niin kauan kunnes on käytetty ;)

-kummitus- kirjoitti...

Satuilija, eivätkö olekin aivan liian kalliit! En vain voinut vastustaa ja sitten toisaalta yritän laskea niille pitkäaikaiskulutushintaa, ettei törsäykseni kuulostaisi niin pahalta.

Mymskä, sitten vaan kalenterien synkronointiin.