perjantai 6. toukokuuta 2011

Huminaa korvien välissä

Ei naureta siellä nyt. Vaikka olen blondi, minulla on korvien välissä muutakin kuin tuulitunneli. Tänä aamuna työasioiden lisäksi siellä tosin humisee. Uskon, että syy on sopimattomassa allergialääkkeessä – tai verenpainelääkkeen ja allergialääkkeen yhteensopimattomuudessa. Kävi nimittäin niin ikävästi, että annoin vaihtaa apteekissa allergialääkkeeni rinnakkaislääkkeeseen. Se vastaava ei taida sopia minulle, tai sitten on tulossa ihan oikea flunssa, joka ei ymmärrä nauttimaani lääkitystä.

Mutta olkoon, ainakin niin pitkään kun pysyn tolpillani, roudaan eteen päin. Ensi viikolla on huolenani koulutus, pari pienempää kokousta ja suuri esihenkilön esihenkilön esittelysymposium. Ilmassa on suuren katastrofin tuntua, niinpä lähden vääntämään kansioita, agendaa, tilauksia, dinnereitä ja muuta asiaankuuluvaa. On se vaan hieno asia, että on tarpeellinen – ainakin toistaiseksi.

Onneksi ei tarvitse tänään laittaa itse ruokaansa, vaan pääsee valmiiseen pöytään. Jospa sitten ymmärtäisin mennä kotiin sulattelemaan ruokaani vatsan ympärille. Hinkuan jälleen parsaa.

2 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Eikös niiden rinnakkaislääkkeiden (vai millä nimellä se vaihtari nyt olikaan) pitäisi olla täsmälleen samaa tavaraa kuin se alkuperäisesti reseptiin kirjoitettu? Minulla on aina toimineet ihan moitteetta.

Vaikka voi kai niissä olla joku täyteaine eri, en tiedä. Jos olet sellaiselle sitten yliherkkä?

-kummitus- kirjoitti...

Niissä saattaa olla jotain lisäaineita, jotka eivät sovi yhteen keskenään. Lääkeaineethan ovat samoja.

Ensimmäinen kerta oli minullakin, kun tuntui jotenkin epämääräiseltä, enkä muutakaan syytä keksi kuin yhteensopimattomuuden. Flunssaa nimittäin ei ole näkynyt.