perjantai 20. tammikuuta 2012

Hyvää herkkuruokaa

Kannattaa poiketa Vltavassa syömässä, jos tykkää tuhdista rustiikista eväästä. Matkamessuilta kaupunkiin saavuttuamme menimme kollegani kanssa sinne ennen ilmaistilaisuuksia, söin paistettua häränrintaa. Ja juma, että se oli maukasta! Piparjuuriraaste ja pinaattimuhennos tukivat annosta jumalaisesti! Valkosipuliperunat jätin suosiolla sivuun. Syötävää riitti, ei tullut mieleenkään mitään jälkiruokia sen jälkeen natustella - ja olipa hyvä, etten ottanut myöskään alkuruokaa.

Isolla seurueella sisäänpääsy saattaa olla hankalaa, koska pöytävarauksia paikka ei ota. Mutta jos olette kahdestaan liikkeellä tai jos on aikaa odotella, suosittelen lämpimästi lihansyöjille.

Messuilta sain hienoja vinkkejä ja muutaman hyvän tarjouksen. Pitää tutustua niihin Omahoitajan kanssa. Jossain on päästävä käymään nyt, kun vielä voi. Ruuan päälle valitsemamme lahjontatilaisuus osoittautui aikamoiseksi flopiksi. Onneksi oli vatsa täynnä, hyvillä mielin läksin kotiin jo yhdeksän maissa illalla. Etenkin kun vielä tuli Kappahlissa käydessä napattua mukaan farkut ja mustat perusliivit. Ne farkut ovat niin hyvät, että mietin, pitäisikö vielä ostaa toiset, koska niistä todennäköisesti tulee lempihousuni ja sitten kulutan ne alta aikayksikön hiutaleiksi.

2 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Vlatavassa kun syö ja juo tummaa olutta, niin ei tarvi muutamaan päivään einestää mitään. Nam.

-kummitus- kirjoitti...

Eläpä muuta viserrä, SusuP. Siullon miun luonto. :-D Paitsi että mie en juo olutta.