keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Jokapäiväistä leipää

Asioiden kirjaaminen blogiin auttaa niiden toimittamisessa. Käännös on lähes tarkastettu ja koti kiiltelee puhtauttaan. Sain jopa huoltomiehen vierailemaan luonani, keittiönlampun johtoja suojaava lätkä repsotti katosta ja johdot vilkkuivat pelottavasti ulkopuolella. Setä tuli poravasaransa kanssa kylään ja ruuvasi muovinpalan takaisin paikoilleen. Pesin torkkupeiton, seuraavalla kerralla pesen parvekkeen huovat, niissäkin on kesäpölyt näkyvillä.

Omahoitajan kanssa kävin hakemassa asiamiespostista uuden sim-korttini. Vielä menee viitisen päivää ennen kuin vaihdan puhelinpalvelujen tarjoajaa, liittymän hinta laskee kummasti ja pääsen rajattoman nettisurffailun ihmeelliseen maailmaan. Voin oikeasti hyödyntää älypuhelintani. Omahoitajalle tuli viime viikolla puhelinkateus, hän oli hankkinut vielä rehvakkaamman mallin. Toisaalta se oli hänen palkintonsa itselleen vakituisen työn kunniaksi. Hän sai eilen tiedon, että pääsee ammattiaan vastaavaan työhön jo helmikuussa. Olen todella onnellinen hänen puolestaan, enkä vähiten siksi, että matkasuunnitelmamme todellakin alkavat toteutua. (Olen onnellinen hänen ilmestymisestään elämääni monella tapaa. Ihmeellinen ihminen, olen jo todennut moneen kertaan, mutta en voi lakata sitä toistelemasta. Parantavaa voimaa!)

Huomenna matkaan pohjoiseen Suomeen. Omahoitaja juhlii kavereidensa kanssa valmistumistaan pitkän kaavan mukaan koko viikonlopun. Matkaa ennen minun pitää vielä yhtä Pekkaa käydä ennakkoäänestämässä. Palaan takaisin langoille joskus ensi viikolla.

3 kommenttia:

ambra kirjoitti...

Minä odottelen kiinteistöhuollon setiä saapumaan meisselit tanassa (ooh... ;)), kun parvekkeen uloin ovi on ilmeisesti kaikesta tästä lumesta ja kosteudestä johtuen h a l j e n n u t. Tosin en tiedä kannattaako enää oottaa, kai niilläkin joku virka-aika on. Eli ehkä vedän vaatteet verhokseni ja lopetan tämän oottamisen - heh no kai nyt on vaatteet, Ville vaan vitsaili miten kiihkeästi niitä setukkoja odottaisin... :D

Ihanaa omahoitajasi työnsaanti! Nyt vaan matkasuunnitelmia tekemään - voi että se on kivaa puuhaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla, että äänestät Pekkaa. Toivottavasti kaikki muutkin, jotka näillä sivuilla vierailevat.

Kiona kirjoitti...

Huoltomiestä tarvitsisin minäkin!Ja Pekkaa käyn äänestämässä heti, kun kerkiän, viimeistään lauantaina.