perjantai 6. heinäkuuta 2012

Hienoa Einon syntymäpäivää!

Tänään tungen tofupihvit marinadiin ja etsin runon onnittelukorttiin. Huomenna menemme ystävän syntymäpäiville ja häihin. Toivottavasti ei ole ihan näin kuuma päivä, mutta toivottavasti ei myöskään sada vettä, koska juhlat järjestetään pariskunnan takapihalla.

Keskiviikkona ulkoilin ystävä-rakkaan kanssa. Olihan se melkoista villiintymistä. Yhdeksi illaksi palasimme takaisin nuoruusvuosiin. Ensin edullista kuplajuomaa, sitten vähän karaokea ja sitten raskasta musiikkia. Olen minä kuitenkin sen verran oppinut, että jo kolmelta ymmärsin lähteä kotiini. Eilen sitten puhallutti ja viime yönä hikoilutti. Nyt on jälleen normaaliolo.

Onneksi Omahoitaja tuli kylään. Hänen kanssaan retkeilin Pirsmaan ja ostin itselleni Epsonin. Hah. Loppuu se ikuinen väninä kopioista, printeistä sekä pdffistä. Kone tekee kaiken. Omahoitaja kantoi sen kotiin ja asenteli alustavasti, mutta koska paketista puuttui yksi usb-piuha, loppuasennus tapahtuu huomenna. Alan olla omavarainen. Sillä välin minä tein meille purjo-herkkusieni-katkarapupastan. Jälkiruuaksi nautimme mansikoita ja vaniljakastiketta, ei yhtään paskempi päivä.

Hienoa runon ja suven päivää! Einon runoja löytyy malliksi vaikkapa täältä.

2 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

No, sehän se oli ! Käytiin Pienimmän kanssa rullaluistelemassa (hän) ja pyöräilemässä (minä) ja ihmeteltiin, miksi liputetaan, mutta Eikkaahan sitä tietty juhlitaan.

Hauskaa viikonloppua ja mukavia juhlahetkiä ! Että vieläkin on niitä, jotka haksahtavat... *hohhoijaa* :)

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos kiitos.

Haksahtaneet ovat kyllä jo olleet sen verran pitkään avoliitossa, että kääpiökin on kohta yläasteikäinen. Kai sitä sitten jo kannattaa avioitua, kun tietää, mitä on tekemässä.

Ehkä. Toivottavasti.