perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kuuma juttu

Siihen nähden, miten vähän imurointi vie aikaa ja miten puhto olo siitä residenssiin tulee, kannattaisi ehkä suorittaa sitä useammin. Nyt oli melkein kuukauden tauko, kun ei vaan ole tullut mieleen, kun on ollut tätä muuta paskaa ja muita koottuja selityksiä, tiedättehän te ne, tavanomaiset epäillyt. Pikkuveli roudasi eilen illalla vihdoin puuttuvan suulakkeen imuriini, ei ollut enää sitäkään tekosyytä.

Mutta kuuma tuli imuroidessa. Nyt jo. Taitaa olla turhan lämmin päivä luvassa. Itse olen nauttinut kovinkin tämän kesän keleistä, 18 - 21 astetta on juuri parahultainen keli jääkarhujen sukulaiselle. Voi olla, että jälleen tänään vietän päivän turvallisesti varjossa ja lähden vasta iltasella liikkeelle. Sitten on tietysti ihan kiva vaikka jollain terassilla käydä hetki lipittämässä jotain hyvää herkkujuomaa.

Eilen kävin ostoshelvetistä zlotyja (matka lähenee), tilaamassa turvalukon ja ostamassa leipälaatikon. On se kumma, miten etokapistus toi heti tilaa laskutasolle. Kummaa on sekin, että edullisin ja kaunein kapistus löytyi Stockalta. En nimittäin olisi aivan heti ensimmäisenä ollut sinne suuntaamassa, jos ei olisi tullut hankittua sitä kanta-astujakorttia heidän synttäreidensä aikaan.

Kyllä se tästä. Alkaa vahvin terä surulta taittua, nyt olen lähinnä vain apea ja surumielinen. Tiedän kyllä, ettei tämä vielä ole ohi, mutta ei ainakaan koko ajan revi ja tykytä, niin kuin sydäntä vietäisiin rinnasta. Että vielä tämäkin piti vanhalla iällä kokea, onneton rakkaus... Miksi kukaan ei ole keksinut tunteiden katkaisinta? On valokatkaisijat ja virtakytkimet, mutta ei aivoihin mitään. Olisiko kemikaalisena? ;->

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Minä jumitan aina tuohon "eto"-sanaan. Mitä murretta se on? Ja mitähän se mahtaa tarkoittaa? Kysyy hämäläinen. :D

-kummitus- kirjoitti...

Kääntäisin eto-sanan mokomaksi tai melkoiseksi. Älä minulta kysy mitä murretta se alunperin on, osaisiko joku muu auttaa?

-kummitus- kirjoitti...

Tässä urbaanin sanakirjan selitys:
http://urbaanisanakirja.com/word/eto/