maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tekemätöntä elämää

Uinun. Uneksin. Näen unia, mutta en muista niitä kuin hetken herättyäni. Ihme kyllä, eron jälkeen olen nukkunut 7 - 8 h yössä. Se on kuulkaa paljon. Voisin jopa väittää olevani jonkun verran masentunut, kun noin unta riittää. Toisaalta koska ruoka  maistuu, enkä edes ahmi, en todennäköisesti ole. Mutta ei minusta mitään nälkään nääntyvää lemmensairastakaan tullut, eron jälkeen syömättömyyttä kesti kokonaista kaksi päivää.

Siinäpä ne tärkeimmät.

Oli tässä viikonlopussa krapulan lisäksi toinenkin mielenkiintoinen tapahtuma. Se tuli televisiosta ja ihan vahingossa. Olen varmaan joskus aikaisemminkin hehkuttanut japanilaisten piirrettyjen perään, Henkien kätkemä, Naapurini Totoro, Porco Rosso tai Tokyo Godfathers (tuli yksi jouluaatto telkkarista, aivan uskomaton elokuva!). Nyt tuli toinen aikuisten elokuva, Paprika. Harmi, jos missasitte, oli nimittäin jännä, mutta ei liian jännä minullekaan. Suosittelen lämpimästi, jos science fiction ja fantasia kiinnostavat.

Kai se on taas katsottava, millaisia avoimia paikkoja on tarjolla. Mitä tahansa, ettei tarvitse lähteä tuohon helteeseen. Tomaatit ja yrtit on kasteltava ennen kuin aurinko alkaa porottamaan kymmenellä. Onko pakko panna vaatteet päälle? Halatti on ihmisen paras kaveri tänään.

3 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Ei ole pakko panna vaatteita päälle. Ihan hyvin voi lähteä kaupungille halatti tuulessa heiluen. Mitäs siitä jos pikkase4n vilahtaa. Sattuuhan sitä amerikanjulkuillekin ;D

Kiona kirjoitti...

Ei kuumalla tarvitse päällä pitää kuin alusvaatteet, jos niitäkään. Ainakaan kotona.
Minäkin muuten nukun paljon. Nukkuisin enemmänkin, jollei olisi niin paljon tekemistä.

-kummitus- kirjoitti...

Heheh, kyllä näillä kiloilla kannattaa pakata vaatteiden alle myös ne tukevat ja puristavat. Aluvaatteet siis. Ja halatti taas ei taida olla katseen kestävä, on jo sen verran aikansa elänyt riepuraasu.

Onneksi tästä päivästä tuli viileämpi. Saa asunnonkin viileäksi, nukkuu paremmin. Vaikkei siinä nyt tosiaan ongelmaa ole ollutkaan, olen ilmeisesti valmis hautaan.