sunnuntai 16. syyskuuta 2012

"Ihan tavallinen viikonloppu"

Eilen oli pizza- ja telkkaripäivä, koska perjantai-iltana sain ulkoilukohtauksen ja rumusin baareja aina kolmeen saakka yöllä. Ensin vähän ystävän iloksi baarissa kuuntelin karaokea, sitten Roskiksessa ja vieläpä löysin itseni Rocksin baaritiskiltä keskustelemasta jonkun roudarinplantun kanssa USA:n presidentinvaaleista ja yhteiskuntamme eroista. Joo. En ole ihan viisas, onneksi ymmärsin lähteä kotiin ajoissa. Taksilla. Se vähän vituttaa, koska rahaa ei kasva puissa.

Elämänlaatuni pizzanteossa on kohonnut huomattavasti sen jälkeen kun ryhdyin käyttämään durumjauhoja pohjan väkertämisessä. Oikeastaan koko homma on muuttunut aivan naurettavan helpoksi, kun ei enää ole mitään tekovaihetta, minkä kanssa taistella ja menettää hermojaan. Omatekoista tomaattikastikettakin yleensä teen sen verran paljon kerralla, että pakastan sitä pari annosta. Sama pohja kun käy moneen tekemääni ruokaan.

Muuten vietin päivän pesemällä pyykkiä ja tiskaamalla. Iltasella tuli Darjeeling Limited -elokuva, joka oli niin omalaatuisella tavalla hauska, että nauroin ääneen. Anteeksi naapurit, en ole vielä seonnut aivan totaalisesti. Melkein vain. Minulla taitaa olla hivenen vinksahtanut elokuvamaku, toisaalta koska elämä tuntuu olevan hivenen vinksahtanut paikka, niin ne tavallaan tukevat toisiaan.

PS. No nythän minä hokasin, miksi pidän tuosta elokuvasta. Sama ohjaaja on tehnyt toisenkin lempielokuvani, The Royal Tenenbaums -leffan. Heh, pitäisi varmaan lukea enemmän, niin luulisi vähemmän. Tai saattaisi löytää jotain jänskää ihan vain nimiä seuraamalla.

3 kommenttia:

peppone kirjoitti...

Pizza on hyvää, varsinkin itsetehty sillä vaikka pizzerioita on paljon niin harvassa saa rahoilleen vastinetta.

Tiina kirjoitti...

Tykkään kanssa noista molemmista leffoista. Nythän tulee elokuviin joskus lähiaikoina Wes Andersonin uusin leffa Moonrise Kingdom. Täytyy ehkä tsekata.

-kummitus- kirjoitti...

Peppone, aika harvoin pizzerioissa saa hyvää roiskeläppää. Mutta on niitä hyviäkin, yleensä ovat vain tyyriimpiä.

Tiina, vai on herralta tulossa uusi. Hmm. Pitääpä miettiä, uskaltaisinko ihan elokuvateatteriin, vai odotanko suosiolla, että sekin joskus mutaman vuoden päästä tulee telkkarista.