torstai 6. syyskuuta 2012

Laukun sisältö

Mymskä oli luetteloinut laukkunsa sisällön. Minäkin innostuin asiasta, mutta laukusta en tahtonut kuvaa ottaa, minulla kun alkaa olla sellainen tunne, että jo muutenkin tiedätte liikaa, millaisissa vetimissä liikun ja joku vielä tunnistaa minut. Ja sehän se vasta pelottavaa olisikin, eikö totta? (Tässä saattaa nyt sitten olla pientä sarkasmia liikkeellä.)
Valitettavasti puhelimen salama vähän kiukutteli. Laatu on kaukana tästä kertakäyttökuvasta.
Laukku surullista kyllä alkaa elellä viimeisiä hetkiään, siinä on jopa pari pientä reikää. Ostin sen Sodankylästä kolme kesää sitten, kun olimme Luostolla kesäretkellä ystäväni kanssa. Olan yli viskattava vihreä kangaslaukku oli halvennuksessa, hinta muistaakseni vain 20 euroa. Kassiin on yleensä sullottu seuraavat asiat:

- pieni muistikirja
- mahdollisimman pieni kukkaro, jossa roikkuu poletti ostoskärryihin
- iso trikoohuivi
- liuska rennietä (paitsi, että nyt en ole tarvinnut, kun olen toisenlaisella lääkityksellä kokeilunomaisesti, kiitos omalääkärini)
- Läkerol (käytän niin harvoin, että piti teipata se kiinni
- kynä
- Duroy kasvosilkkipaperirulla (taivaan lahja!)
- sytkäri (yleensä on muuten tupakkirasiakin, minähän poltan silloin kun juopottelen, eli suhteellisen harvoin)
- aurinkolasit kotelossa (väri oli uutena ihana, nyt aika etova)
- käyntikorttikotelo, jossa on miljuuna kanta-astiakaskorttia, sen alla bussikortti
- avaimet, tekohengityssuojain ja leatherman micra entisen työpaikan hissiavaimenperässä
- puhelimen kuulokkeet
- kauppakassi (marimekko)
- meikkipussi
- risassa minigrip-pussissa puhtaita nenäliinoja ja savetteja, matkoilla myös käsidesi
- pillerirasia, jossa on lääkityksen lisäksi silmälasien pyyhinliina sekä korvatulpat
- 2,5 dl vesipullo

Eikä tuossa vielä kaikki, usein sullon kassiin myös kirjan sekä sateenvarjon. Niin ja puhelimen tietysti. Baariin saatan ottaa mukaan taskumatinkin. Mutta en kuitenkaan enää kanna mukanani hammasharjaa, kondomeja sekä vaihtoalushousuja, niin kuin nuorna tyttönä. Tshihhihhih. Siihen aikaan minulla oli vielä pienempi kassi. Toisaalta silloin ei ollut kanta-asiakaskortteja, kauppakassia, käsidesiä tai lääkkeitä. Laukussani saattoi siihen aikaan olla kolmeakin erilaista alkoholia, oli helppo järjestää pienet jatkot missä vain. Oi niitä aikoja

(Ai kamalaa, blogiin oli tultu googlen hakulauseella "tukka kihartuu vaihdevuosien aikana". Kihartuuko? Minusta tulee sitten pian ihan oikea lampas, koska minä luulen, että se alkaa olla menoa nyt.)

4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

No? Poistitko jotain ? Huomasitko kantavasi turhaa mukanasi? Vaikka eipä tuossa nyt näyttäisi ainakaan minun silmiini olevan mitään ylimääräistä.

Minä en muuten ainoastaan luetteloinut veskan sisältöä, taustalla oli ajatus sellaisesta siivous- ja järjestelyhommasta, vaikka eipä minullakaan paljon ollut raivaamista.

-kummitus- kirjoitti...

En voi poistaa mitään. Kaikki on tarpeellista. :-D Kopistelin kyllä kassin sen jälkeen kun se oli tyhjä, paljon oli tauhkaa lokeroissa, se teki hyvää!

© Partapappa ™ kirjoitti...

Huhhuh, onhan se mukavaa kurkata naisen veskaan. Mulle riittää mille tahansa matkalle lompsa, avaimet ja känny. Nii, sen raahattavan lääkärilaukun lisäks.

-kummitus- kirjoitti...

Eikö olekin, Pappa? Miehillä tavarat kulkevat yleensä autossa, mutta on niitä käsilaukkuja käyttäviä miehiäkin.

Kaikkea kuitenkin käytän ihan aktiivisesti, etten minä vain kantamisen ja bodaamisen ilosta noita mukanani kantele.