tiistai 4. syyskuuta 2012

Niska rusetilla

Minulla on enemmän tai vähemmän särkenyt päätä kohta viikon. Siitä kirotusta migreenistä alkaen olen kuunnellut eri tasoisia jomotuksia ja kokeillut erinäisiä troppeja (ibuprofeenia, lihasrelaksantteja ja lisää migreenilääkitystä). Mikään ei auta. Pian menevät hermot ja riipaisen niskarusettini umpisolmuun. Eilen kokeilin venyttelyä ja keppijumppaa, tänään aion jatkaa sitä lajia. Pää ei muutenkaan ole parhaassa mahdollisessa kuosissa, vielä sitä tällä tavoin särkemään. Eilinen ukkospuuska oli poksauttaa päästäni jonkun suonen, minä en tajua, mitä tämä oikein voi olla.

Noh, jos vielä muutaman päivän katselen ja kuuntelen ja sitten käyn lääkärissä. Vaikka tuskin siitä mitään hyötyä on.

Mutta nyt on sitten pyöräilykypärä, mattamusta tietenkin. Budget Sportissa oli sopivasti pyöräilykypäröiden ja polkupyörien 40 % halvennusmyynti. Niinpä säästyneellä rahalla mukaan tarttui vielä turkoosi miesten collegetakki. Naisten vaatteet ovat laajalle persoonalleni (rintarauhasille ja lantiolle etenkin) aivan liian kinkkanat. Huomasin, että jos aloittaisin urheilun, naisten urheiluvaatetusta ei löytyisi minulle sopivassa koossa. Hyvä syy olla liikkumatta, vaatteillahan sitä kuntoillaan, eikö totta?

Surullisia uutisia ystävältä, Eppu-herra on tullut tiensä päähän. Huomenna on hänen poismenopäivänsä.  Hammasluussa on suuri kasvain, nyt suukin on alkanut vuotaa verta. Voi ukkeli-raasua, mutta toisaalta 18 vuotta on kissalle kunnioitettava ikä. Hän on elänyt hienon ja täyden elämän ystävän hellässä huomassa. Joskus on pakko laskea irti. Mutta kyllä itkettää. Perjantaina itkemme varmaan lisää oikein porukalla.

6 kommenttia:

© Partapappa ™ kirjoitti...

Voi harmi tollasta kipuu, toivottavasti jo häippäsis.

-kummitus- kirjoitti...

Noh, tämähän on ohimenevää, asia erikseen, jos joutuisin joka päivä tällaista kuuntelemaan, niin sitten olisi aihetta teurastamolle. En nimittäin kestäisi, tunnen itseni. Kipu äkkiseltään aina yllättää.

Puhuri kirjoitti...

Jaan ongelmasi tekstiiliurheilun aloittamisen vaikeudesta. Miesten osastoa en ole kokeillut, mutta epäilen, että ne on mitoitettu yli 160 senttisille.
Oletko koskaan piikimattoa kokeillut, se tekee ensimmäiset pari (no ehkä viisi) minuuttia (ihanasti) kipiää, mutta sitten, oi autuutta ja rentoutta. No en tuputa, paitsi että kaikille tuputan.

-kummitus- kirjoitti...

Olisin muuten ostanut sen piikkimaton, mutta ei sattunut silmään BS:ssa. Kyllä mie sen jostain hankin, kuulema selluliititkin saavat kyytiä, sanoi ystävä, joka myös vannoo kapistuksen nimeen.

Miesten osaston käyttöä kieltämättä helpottaa lähes 180 cm pituuteni. ;-D Paitsi että ehkä olen kutistumaan päin vanhemmiten.

Brandon kirjoitti...

Piikkimattoja myydään muuten meidän Prismassakin - no ainakin viime vuonna ja niissä oli se piikillinen niskatyynymukan...

-kummitus- kirjoitti...

Ääh, minun PITI käydä yläkerrassa, mutta unohdin. Ehkä seuraavalla kaupparetkellä.