torstai 11. lokakuuta 2012

Uusi maailmanjärjestys

Hei vaan naapurit! Nyt loppui se rauha ja hiljaisuus, täti soittaa taas poppia!

Muutama viikko sitten sattui kotionnettomuus, jonka seurauksena minulta menivät rikki sekä kaiuttimet että pöytälamppu. Ainekset olisivat olleet jopa suurempaan onnettomuuteen, tulipalon muodossa, mutta onneksi sitä ei tapahtunut. Sen jälkeen musiikin kuunteluni on ollut minissään, koska pikkuläppärini äänentoisto on itikan yninää eikä sitä kukaan kestä, en edes minä.

Kuten tiedätte, aikaahan minulla on. Niinpä ryhdyin plaraamaan erilaisia arvostelusivustoja sekä verkkokauppoja. Jotta mikä olisi hyvä ja halpa. Creativen kaiuttimista kuului kaikkialta hyvää, tietysti soraääniäkin joukkoon mahtui, mutta enimmäkseen olivat kommentit kehuvia. Sitten vaan malleja ja hintoja metsästämään. Ja katso, Verkkokauppa pelasti, sieltä löytyivät edukkaasti Creativen 2.1 kaiuttimet.

Eilen hain pakettini SmartPost-pakettiautomaatista, ihana systeemi muuten, on niin lähellä kotoani! Ja äsken suoritin vaativan asennustehtävän (liitin piuhat). Nyt taas poppi raikaa! Jippii! Basso kumajaa ja diskantti kilkattaa.

Muutenkin on hyvä olo, kun eilen oli ihmisseuraa. Ystävärakkaat ovat ihania, mutta osa asustelee turhan kaukana. Lottovoittoa ja kimppakämppää odotellessa! Eikä tässä vielä kaikki; huomenna pikkuveli vaimoineen ja lauantaina special guest star. Kyllä minua nyt hemmotellaan. Aurinkokin paistaa työttömälle, parempi pysytellä sisätiloissa, ettei vaan joku tarjoa töitä...

5 kommenttia:

Peppone kirjoitti...

Hieno juttu! Älä nyt kuitenkaan paukuta Creativien kalvoja ihan paskaksi ;D

-kummitus- kirjoitti...

Ihan nätisti mie täällä. Ja samalla verryttelen omia kitarisojanikin. Eli laulan mukana, kun sopivasti ei ketään ole kuuntelemassa.

Peppone kirjoitti...

No minä jo ajattelinkin että mitä se neitseellinen, miltei seireenin omainen laulanta oli mikä tänne asti kuului.. ;D

Nollavaimo kirjoitti...

Ai kun sulla onkin paljon Tosi Kivaa tiedossa. ;D

-kummitus- kirjoitti...

Niinpä on. :-D