maanantai 15. helmikuuta 2010

Käyttöä olisi ekstra-aivoille sekä käsiparille

Joinain aamuina työ tarjoaa haasteita enemmän kuin tavallisina aamuina. Tänään on ollut sellainen aamu. Kolme ylimääräistä vierasta, joilta puuttuu sijoituspaikka sekä meillä töissä että iltasella petipaikka. Sen lisäksi olisi syytä keksiä kolme eri ravintolaa ja saada pöytävaraukset järjestettyä. Samalla kirjoitan uusiksi kutsukirjeitä Venäjälle, ne menivät uusiksi, kun ilmeni virheitä kotipaikkatiedoissa ja passinumeroissa.

Sokerina pohjalla kotiini vaihdetaan tänään lukot, minun on syytä keretä lukkoliikkeeseen ennen puolta kuutta, että pääsen sisälle. Edellisen asukkaan jäljiltä ei nimittäin löytynytkään seitsemää avainta, vain viisi, joten isännöitsijä ehdotti lukonvaihtoa. En tietenkään pistä pahakseni, vaikka nyt saankin vain normaalimäärän avaimia. Eipähän ainakaan kukaan pääse luokseni murtautumatta. Voi auttaa unen laatuun.

En mie nyt sitten enempää kerkeä edes valittaa. Tämä nyt vaan ei ole hyvä päivä ja minua saisi tänään olla kaksi kappaletta. Mutta muuten menee ihan hyvin, mitä nyt pää on edelleen kipeä. Se voi tosin olla henkistäkin kipeyttä.

Ei kommentteja: