keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Mielenterveydenhoitoa

Kävin aamulla tutustumassa Finlaysonin liikelahjatarjontaan. Kauniita, mutta eivät käy meille, eivät nuo huollettavani suostu viemään ”pyyhkeitä” mukanaan. Tavallaan ymmärrän, mutta toisaalta en, sellaisia olisi itsestäni niin kiva saada lahjaksi. Itselleni nappasin tilaisuudesta mukaan mustan Ruoko-pussilakanan, puuvillasatiinia. No, kun halavallla sain ja musta on hyvä väri. Toisaalta kyllä turkoosikin väri puhutteli minua taajaan, mutta en sortunut. Vielä.

Värit ovat hiipimässä elämääni salakavalasti. Huomaan sen oikeastaan kaikissa hankinnoissani nykyään. Jopa kaupasta nappaamani siemenpussit puhuivat sen puolesta, parvekkeelle on luvassa punaisia tuoksuherneitä ja oransseja kehäkukkia. Tarvitsen parvekkeelle uudet puulaatat, vanha on sökö, laudat rikkikatki ja natisevat. Sen lisäksi tarvitsen jotain myrkkyä, jolla saan yläkerrasta valuneen ruskean veden pois parvekkeen seinistä. Rumaa! Sen lisäksi tarvitsen Nekku-koiran äiteen poravasaran, että saan parvekkeelle verhot asennettua.

Melkein voin haistaa kevään täällä toimistossakin. Se on tuo aurinko, kun parantaa mielen. Olisiko tänään hyvä päivä imuroida?

2 kommenttia:

zenonah kirjoitti...

Mä ostin tänään poranteriä ja vatupassin. Uusia hyllyjä suunnittelen... Selkeesti kevättä ilmassa!

-kummitus- kirjoitti...

Zen, sie olet huima!