sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Väsynyt ja onnellinen

Minulla ON lihaksia sekä jaloissa että selässä. Ei sitä ainakaan enää tarvitse epäillä. Laatikoista olen saanut purettua suurimman osan, vain viisi laatikkoa on vielä täynnä, niistäkin kaksi on menossa kirjahyllyyn.

Eilen veljeni ruuvasi lamput kattoon, kiinnitti asemankellon kaapin päätyyn ja poraili julisteille kiinnittimet. Ottoveli kasasi kirjahyllyn. Kolmas veljeni käytti minua Pirsmakaupassa hankkimassa uuden mikroaaltouunin, sellaisen pienen OBH Nordican. Veljenvaimo ja veljentytär lähtivät kantamisreissun jälkeen Ikeaan. Sinne olisi tehnyt minunkin mieleni mennä, kun hokasin, että niin ihana kuin kotini onkin, täällä ei ole kukkalautoja. Nyt osa kukkasista notkuu hätämajoituksessa patterin päällä (huolimattomuuksissani kirjoitin ensin parvekkeen päällä...) ja pari huonompaa olen laittanut biojätteeksi.

Uusi makuusoppeni on söpö. Muuta sanaa tästä neitsytkammiosta ei voi käyttää. Tänne mahtuu tasan sänky, kirjoituspöytä, tuoli, matto ja lamput. Nukun joko pää tai jalat kiinni patterissa. Mutta ihana se on silti, en vaihtaisi pois, etenkin kun se tarkoittaa enemmän tilaa olohuone-keittiöakselille.

Hankintalistalle tulee kaksi plafondia. Tällä hetkellä eteisessä ei ole valoa laisinkaan. Vähän hankaloittaa kaappien täyttämistä. Paras siis mennä käyttämään loppu päivänvalo hyödyksi.

4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Herranjestas, mahtuuko sinulla makkariin kirjoituspöytä ja tuoli? Sehän on sitten ISO! :D

Uusissa/uudehkoissa taloissa on se huono puoli, että niissä ei ole ikkunalautoja. Jaa, mutta eihän minulla ole vielä viherkasvejakaan... hui hai.

Oikein paljon onnea uuteen kotiin!

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos. Hmm. Vai ei ole viherkasveja. Hmm...

Kiona kirjoitti...

Kiva kun löytyi lihaksia :) ja makuusoppeen mahtuu muutakin kuin sänky. Onnea ihan hirmuisesti uuteen kotiin!

-kummitus- kirjoitti...

Uuh, Kiona, me kaikki löydämme lihaksemme tarvittaessa. Jotenkin tuli mieleen, että pitäisikö näille lihaksille jatkossakin tehdä jotain. ;-D

Kiitos! Mie olen NIIN onnellinen, etten läpi näe. Ja tahtoisin olla onnellinen muidenkin puolesta, vinks vinks.