keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Yhden asian ihminen

Eihän minulla mikään muu pyöri päässsä kuin muutto. Kävin taas eilen ihastelemassa kotiani. Liimasin samalla ”Ei mainoksia” tarran oveen nimeni lisäksi, varasin ensimmäisen pyykkivuoron ja jätin, paha ihminen, makuuhuoneen pikkuikkunan auki. Asunnossa nimittäin oli aika ummehtunut tuoksu. Siellä on viimeksi joku asunut viime vuoden marraskuussa.

Laitoin vanhasta pakastinkaapistani naamakirjan Annetaan palstalle ilmoituksen. Heti nappasi, herrahenkilö käy hakemassa sen uuteen kotiinsa perjantaina. Pakastin on toimiva, mutta ruma, en todellakaan tahtonut siitä edes rahaa. Itsekään en pari vuotta sitten maksanut kuin 30 euroa. Nyt pitää vain tehdä vielä yksi toivioretki uuteen kotiin tuolin kanssa, että pääsen laittamaan virtapistokkeen seinään. Siitä voi vielä tulla mielenkiintoista, kun raahaan bussissa tuolia...

Töissä olen näköjään saamassa aivan uusia tehtäviä. Mielenkiintoista sekin, mutta siitä en voikaan puhua mitään. Tänään kuitenkin lähetän maailmalle ensimmäisen tekeleeni. Mutta sitä ennen käyn yhdessä aamiaistilaisuudessa kaupungilla. Aamiaiset ovat kivoja, päivän tärkein ateria täynnä maistuvia aineksia. Nam.

3 kommenttia:

zenonah kirjoitti...

Pistä sitten jotain ilmotusta, jos otat/annat tavaroita. Täällä kans hyvä ilmotella. Itsekin tässä melkein intoutuu kun kuuntelee toisen muuttopuuhia. Itse paljon muuttaneena tulen siitä aina tosi hyvälle tuulelle.

Kiona kirjoitti...

Samaa mieltä zenonahin kanssa, muuttamisesta tulee hyvälle tuulelle. Onnea uusille työtehtäville!

-kummitus- kirjoitti...

Zen, siinäpä ne taisivat minun tavaranjakoni olla. Vielä on huonokuntoinen mikroaaltouuni, joka menee sorttiasemalle. Siinä ei ole pyörivää pohjaa, se ei lämmitä kuin toiselta puolelta ja bling-äänikin on hukassa. Se vain hurisee ja hurisee, mutta ei enää lämmitä, kun ajastin on mennyt loppuun. :-D

Ajattelin jossain välissä ostaa ihan uuden. Sitten kun on rahaa. Samoin teen työtuoli-asiassa. Tai ehkä saan entiseni töistä, kun siinä alkaa olla jo rikkinäinen kangas.

Kiona, toivoisin tätä tunnetta eräille muillekin nimeltä mianitsemattomille.