keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Saattaa tulla sanomista

Voi juma ja toinen päälle. En tajunnutkaan, miten paljon pojootteja uusi puhelinleikkikaluni vie euroiksi tituleerattavia tipluja, kun ryhtyy sen ihanaisen resoluution kanssa netissä leikkimään, on vähän toista kuin vanhassa palikassa. Minulle tuli eilen illalla herätystekstari, jonka mukaan olen kuluttanut 100 euroa puheaikaa. Voi hyvät hyssykät! Nyt jos en heti lopeta, niin esihenkilö repii pelihousut. Uiui. Paha minä.

Minullahan ei ikinä ole ollut omaa kännykkäliittymää. Oman lankapuhelinlinjani irtisanoin siinä vaiheessa, kun paha esihenkilö pakotti minut ottamaan firman kännykän vuonna ennen milleniumia. Sen jälkeen minulla on nimissäni ollut vain jonkun muun (=ex-puolison) liittymä, omani on maksanut vain verotusarvon, eli 20 eeroa kuukaudessa. Himppuli. Nyt saattaa tulla sanomista, kun parhaimmillaankin laskuni on ollut vain 60 eeroa. Voihan nakki, enhän minä tiennyt.

Toisaalta tämä on vahinko, joka ei tule toistumaan. Toisaalta voin myös perustella sitä ehkä muutolla. Tai sitten toisaalta en perustele sitä yhtään millään, sanon vain, että olen vastuuntunnoton mulukku.

(Bubbling under: näin valon töihin tullessani. Aurinko! Kevät! Muista vaatia parveketoimenpiteitä isännöitsijältä.)

4 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Nettipuhelointi voi kyllä tulla tosi kalliiksi. Onneksi minä olen omani saanut niin sotkuun, että yhteys ei toimi :)

-kummitus- kirjoitti...

Miun on pakko hillitä itseni jatkossa. Ei yhtään huvita ryhtyä töissä taistelemaan etoasiasta.

Puhuri kirjoitti...

Olet varhain liikkeellä! Mulla on olleet aamut valoisia jo pitkään. Toisaalta sitten onkin jo hämärä, ellei suorastaan pimeä, kun kotiin pääsee.
(En osaa käyttää nettiä puhelimesta, mikä on varmaankin hyvä juttu.)

-kummitus- kirjoitti...

Mie kuule olen oikeasti aika varhainen lintu, olen töissä jo n 07:20. :-D Mutta sitten pääsee ihmisten ajoissa yleensä pois.