perjantai 4. maaliskuuta 2011

Föhn out

Nyt ymmärrän yhtä entistä kaveriani huomattavasti paremmin. Hän kun kertoi joskus varhaisella 80-luvulla saavansa föhn outin hiustensa kanssa, ongelma on kuulema jotain sukua burn outille. Oli niin paljon tukkaa, että hermot menivät jopa sitä kuivatessa. Noh, kai minä jossain vaiheessa opin nämä laittamaan ilman jumalatonta kiroilua. Kuivaamisessa ei ongelmaa tosin enää ole, siitä plussaa.

Eilinen ilta meni hävetessä ja harmitellessa. Valitettavasti en aio valaista asiaa sen enempää, mutta sanotaanko, että miehet osaavat sotkea omien asioidensa lisäksi myös muiden asioita. Jouduin poistamaan yhden persoonan naamakirjaystäväin muonavahvuudest, hölmöä minulta oli kyllä alunperinkään jättää häntä sinne. Siksi hävetys ja harmitus.

Olen päättänyt mennä silmälasikauppaan. En tosin tiedä koska se tapahtuu, mutta johan siitä uuden reseptin saamisesta on reilu puoli vuotta, eikä tämä glaukooma-asia edisty minnekään. Kolmanneksi nykyisten sankojen pikkudaimöndseista on yksi tippukadonnut. Glamour-pisteet vähenevät. Sitä paitsi eilisessä asiakastilaisuudessa yksi ihminen kysyi minulta ja kollegaltani, että olemmeko sisaruksia. Ei muuten olla, jos minusta ja laseistani on kiinni.

Illalla ystävä vie minut katsomaan Happoradiota. Sitä ennen vien hänet Kallioon. Sopii jotenkin teemaan.

4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Lupaan olla laulamatta päästäkää minut pois Kalliosta. Ainakin Kalliossa.

Illan teemahan on täydellinen!

-kummitus- kirjoitti...

Saat sie laulaa jos tahdot. ;-D Mie oon tosi joustava...

Anonyymi kirjoitti...

Happoradion Pelastaja on IHANA! Ja Chequevara ja Puhu äänella, jonka kuulen ja....

Siis koko bändi on loistava.

-kummitus- kirjoitti...

Se oli erinomaisen viihdyttävä keikka. :-D Tykkäsin.