perjantai 11. maaliskuuta 2011

Vissyvesikylvyssä

Ammattini yksi hyvistä puolista on, että pääsen tutustumaan kovin monenlaisiin viihdytyspaikkoihin ja tapahtumiin. Eilen yksi hotelliketju yhteistyökumppaneineen järjesti tutustumistilaisuuden, jossa kuulin omituista höpöttäjää (joku taikuri-juontaja, jonka huumori ei ihan ollut samalla taajudella minun huumorini kanssa, kollega kyllä kikatti kuset housussa), söin tylsää ja turvallista caesar- ja mozzarellasalaattia ja osallistuin arvontaan, jonka tulos pitäisi katsoa muistitikulta, jota en juuri nyt löydä.

Sokerina pohjalla oli pääsy Flamingo Span aikuisten puolle. Ihana paikka! Tai siis oikeastaan se mineraalivesiallas, suolaa 2,5 %, poreita 10 minuutin välein, lämpötila 35 astetta. Mikä rentoutumisen tunne! Itse asiassa niin upea olo oli kotiin päästyäni, etten tahtonut mitään muuta kuin miljoona litraa vettä ja unta. Se tosiaan pisti nesteet kiertoon. Oli siellä kivoja saunojakin; infrapunasauna, kuusenhavusauna ja höyrysauna tavallisten saunojen lisäksi. Testasimme kaikki, henkilökohtaiseksi suosikikseni nousi höyrysauna, vaikka tulikin inhottavasti Kauniiden ja Rohkeiden Brooken saunaseikkailut mieleen, ällöö... Mutta kun keuhkot nauttivat kosteudesta, samoin iho!

Olen nukkunut viime yönä uskomattoman hyvin! Itse asiassa harmitti suunnattomasti kun heräkello soi, koska unta olisi ollut tarjolla lisääkin. Minun on ryhdyttävä harrastamaan lillumista ja hoitoja enemmän, jos niillä on noin suotuisa vaikutus minuun. Ainoa huono puoli on kipeä niska. Mineraalivesialtaan reuna ilmeisesti kuitenkin kipeytti lihakseni, jotka ovat siis todennäköisesti niin huonossa kunnossa, että kun joku vilkaisee niitä, alan ulvoa. Pitäisi varmaan aloittaa jollain kevythieronnalla, olisikohan se intialainen päähieronta kohdallaan?

Pidän vissyvedestä muutenkin, noin niin kuin juotuna. Mutta juuri nyt harkitsen lottovoittoa, että saisin saunani huuthelkkariin ja tilalle hierovan vissyvesiporealtaan. Täydelliinen paikka laiskalle vanhalle naiselle!

4 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Noita viihdytyspaikkoihin tutustumisia minä kyllä täällä kaipaan. Ei koskaan eikä mitään :( Kyllä Suomessa oli toisin.

Näytti aivan ihanalta tuo Flamingo Spa, siellä menisi meikeläiseltä iho ihan rypyille, kun pois ei malttaisi lähteä.

-kummitus- kirjoitti...

Arvaa vain, olinko ihan rusinana, kun pois raskimme lähteä.

Vai ei tuollainen siellä kuulu kulttuuriin. Pöh. Vähän tylsää!

Puhuri kirjoitti...

Haluun kylpylään. Oikeastaan haluaisin kylpyammeen, ilman poreitakin kelpaisi. Ja jos ei ihan omaa, niin miksi ei taloyhtiöiden saunoissa voisi olla ammetta. Jos hygieenisyyttä ajattelee, niin äkkiäkös sen kuuraisi, oman vuoron aluksi.
Myydäänköhän jossain sellaisia aikuisten "irtoammeita".

-kummitus- kirjoitti...

Rakastin pentuna ammetta, se rakkaus ei näköjään ole kadonnut mihinkään. Suosittelen muuten lämpöisesti (sic) tuota paikkaa.